Seppo Karvinen ja Jaana Melakari tietävät että hymy on osa hyvää palvelua.

Ravintola Isä Camillon ruoka on tehty kolmelle gastronomiselle sesongille. Syksyllä herkutellaan riistalla, sienillä, juureksilla ja kalalla. Talvella kaikki lämpimät ja syvät maut saavat pääroolin. Myös viinit hehkuvat täyteläisyyttä. Keväällä ruokalista paitsi kevenee, myös vihreys ja grilli saavat suuremman roolin. Viinit kuplivat kesässä ja roseviinit nostetaan pöytään.
Isä Camillon ruoka on rehellistä ja aitoa. Keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja tuoreita raaka-aineita. Jokaisessa annoksessa maistuu kokin ammattitaito. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla.

Hyvä palvelu on myös luonnekysymys

Isä Camillossa työskentelevä Jaana Melakari on Suomen paras asiakaspalvelija. Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut valtakunnalliset PRO-palkinnot jaettiin tammikuussa Helsingissä järjestetyssä PRO-gaalassa. Alusta asti eli vuodesta 1998 lähtien Isä Camillossa vieraita palvelleella Jaanalla on 30 vuoden työuran aikana muodostunut selkeä näkemys hyvästä asiakaspalvelusta.
– Yksilöllisyys on tärkeintä, jokainen asiakas kohdataan omana itsenään. Oma persoonallisuus laitetaan peliin päivittäin ja sen piirteistä muodostuu oma profiili asiakaspalvelijana. Tästä työstä on tykättävä, jos haluaa että tulos on hyvä. Toinen tärkeä seikka minulle itselleni on työtä tukeva loistava työyhteisö, Camillon rento mutta asiallinen tyyli sopii minulle ja koko tiimi pelaa hyvin yhteen asiakkaan eduksi, Jaana linjaa.

p

Ravintola Isä Camillo
Kauppakatu 25-27, 70100 Kuopio
puh. 017 581 0450
ravintola@isacamillo.net
www.isacamillo.net