Tervetuloa oppimaan uutta ja päivittämään jo opittua, toivottavat Sanna Niiranen, Jussi Kuokkanen ja Kimmo Kaltiala.

Autokoulu Ajoäly on enemmän kuin autokoulu. Ajotaidon lisäksi opitaan tai kerrataan positiivinen tapa olla mukana liikenteessä. Kertauskurssilla kokenutkin kuljettaja saa rahanarvoisia ajovinkkejä.

Autokoulu Ajoäly on autokoulu, jonka palveluista löytyy kiintoisia koulutuksia myös ajokorttinsa jo kauan sitten hommanneille. Kortillisten kertausharjoitukset kiinnostavat yhä useampia, eikä tämän tarvitse tarkoittaa että lisätunteja tarvittaisiin ajotaidon kohtuuttomien puutteiden vuoksi. Liikenneopettaja Jussi Kuokkanen kertoo että erityisesti eräs autoilijaryhmä on tulevaisuudessa varmasti aktiivinen liikenneasioissa.
– Kaikkihan tunnemme seniorin, jolla kortti on ollut vaikkapa yli viisikymmentä vuotta ja autoilu on sujunut aina hyvin. Kokemusta ja malttia liikenteeseen löytyy, mutta nykyliikenteen rytmi, ajotapa ja autotekniikka saattavat ajoittain mietityttää. Tällä ryhmällä on hyvät perusteet todeta osaavansa ajaa, mutta meidän kurssimme jälkeen sanoja ei parane kenenkään epäillä. Ajaminen on silloin pätevästi päivitetty ja toimivaksi todistettu, Kuokkanen kannustaa.

Kaahaamatta kustannukset kuriin

Älykkään ajotavan koulutus puolestaan auttaa ennakoimaan liikkumisen kustannuksia elinikäisesti.
– Koulutuksen tavoitteina ovat muun muassa liikenneturvallisuuden parantaminen, onnettomuuksien ehkäisy, päästöjen vähentäminen ja taloudellisempi ajotapa eli selkeä rahan säästäminen, liikenneopettaja Kimmo Kaltiala mainitsee ja muistuttaa että näiden erikoiskoulutusten lisäksi tarjolla ovat kaikki muutkin autokoulupalvelut – hieman normaalia mutkattomammalla ja letkeämmällä meiningillä höystettynä!

p

Autokoulu Ajoäly
Kasarmikatu 2, 70110 Kuopio
puh. 044 019 6196
ma – to 10 – 16.30, pe 10 – 15.30
toimisto@ajoaly.fi
www.ajoaly.fi
Facebook, Instagram,
Snapchat, Youtube, Twitter