Aran keittiöiden Esa Pennanen ja Kuopion Uuni ja Kaakelin Tarja Pesonen pohtivat sopivaa laattamallia tyylikkääseen keittiöön.

Keittiö on kodin sydän, mutta oikeuksiinsa se pääsee parhaiten kun myös muut elementit kodin sisustuksessa ovat kohdallaan. Aran keittiöt on laatuun panostavan sisustajan luottomyymälä Kolmisopessa.

Italialaisten design-keittiöiden pitkäaikainen kauppias, rakennusmestari Esa Pennanen palvelee samoissa liiketiloissa Kuopion Uuni ja Kaakelin kanssa. Yksilöllisyys ja persoonallisuus ovat tärkeitä valintaperusteita siinä missä käytännöllisyyskin. Aran keittiö on helppo suunnitella juuri käyttäjänsä persoonan mukaiseksi, uniikiksi kodin sydämeksi. Kuopion TaloJazz Oy:n ammattitaitoinen remonttipalvelu tuo lisäarvon lopputulokseen.
– Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Yhteispeli naapurifirman kanssa toimii saumattomasti, tyylikkään kodin laatua ei tarvitse keräillä monesta kohteesta. Kummankin yrityksen edustamat huipputuotteet antavat mahdollisuuden rakentaa kotiin persoonallinen ja uniikki ilme. Syksyn aikana uudistamme myymälän Italian viimeisillä innovaatioilla, tervetuloa tutustumaan!

p

Kuopion TaloJazz Oy
/ Aran keittiö
Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 10 – 17
puh. 0400 676 337
esa.pennanen@aran.fi
www.aran.fi
www.smeg.fi