Kärsitkö hiustenlähdöstä tai hiustenohenemisesta? AQ Hiuskonsultilta löytyy apu hiusongelmiin. Varaa aikasi henkilökohtaiseen konsultointiin.

Onko sinulla ongelmia hiustenlähdön kanssa, ikävää hiusten ohenemista tai lähtemistä? Kuultaako päänahka päälaelta? AQ Hiuskonsultilla on ratkaisu ongelmaan!

AQ Hiuskonsultilta löytyy lisäkkeitä monenlaisiin hiusongelmiin. Valikoimissa on erilaisia kiinnitysmenetelmiä, ja lisäkkeet sopivat niin miehille kuin naisillekin.
– Arvioimme henkilökohtaisesti, mikä on sopiva ratkaisu sinun ongelmaasi ja tarpeisiisi. Älä jää yksin ongelmasi kanssa, sillä meiltä siihen löytyy ratkaisu, hiusmuotoilija Nina Miettinen sanoo.

Peruukkipalvelut asiantuntemuksella

AQ Hiuskonsultin palveluihin kuuluvat myös peruukit, päähineet ja lisäkkeet. Erilaisia peruukkeja on toistakymmentä mallistoa, joten valinnanvaraa riittää. Peruukit ovat erittäin keveitä, luonnollisen näköisiä ja trendin mukaisia.
– AQ-Hiuskonsult on palvelusetelituottaja. Peruukin voi maksaa palvelusetelillä, jonka saa pyytämällä terveyskeskuksesta tai omalääkäriltä.
Peruukkipalvelu toimii ajanvarauksella.
– Varaa aina aika soittamalla etukäteen. Näin varmistamme, että sovitustila on vapaana ja asiantuntija on auttamassa henkilökohtaisesti oikean peruukin valinnassa.
Tutustu mallistoomme myös netissä.

p

AQ Hiuskonsult
Tulliportinkatu 26, 70100 Kuopio
Varaathan aikasi etukäteen:
puh. 050 560 7980
artique.nina@gmail.com
www.aqhiuskonsult.fi
Löydät meidät Facebookista