Milja Antikainen, Jussi Autio ja Susan Myöhänen palvelevat Studio Amiliassa. Studio Amiliaan on helppo tulla. Valoisat ja avarat tilat sijaitsevat Vuorelan keskustassa.

Studio Amilia avasi ovensa marraskuussa. Nuorekas yritys tarjoaa parturi-kampaamon ja kosmetologin palvelut asiakaslähtöisesti ja joustavasti aivan Vuorelan keskustassa.

Parturi-kampaaja Milja Antikainen ja kosmetologi Susan Myöhänen haaveilivat molemmat omasta yrityksestä.
– Päätimme yhdistää voimamme. Osaamisemme täydentävät hyvin toisiaan. Parturi-kampaamon puolella tarjoamme kaikki parturipalvelut, hiustenleikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt sekä hemmottelevat hiushoidot. Uutena palveluna valikoimaan tulee kevättalvella myös Mago-hiuspidennykset, Antikainen kertoo.
Kosmetologipalveluihin taas kuuluvat kasvo- ja jalkahoidot, ripsienpidennykset, ripsien ja kulmien värjäykset, sokeroinnit, meikkaukset sekä geelilakkaukset ja käsihoidot.
– Kaikissa kasvohoidoissa käytetään Esse-luonnonkosmetiikkasarjaa, Myöhänen sanoo.
Yrittäjien lisäksi yrityksessä työskentelee parturi-kampaaja Jussi Autio.
– Jussi taitaa olla Siilinjärven ainoa miespuolinen parturi-kampaaja, kolmikko kertoo hymyillen.

Meikit ja kampaukset juhliin

Studio Amilia on nuorekas yritys, ja henkilökunta kouluttautuu ahkerasti pysyäkseen alan viimeisimmissä trendeissä mukana. Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita.
– Tähän Vuorelan ostoskeskukseen on helppo tulla. Lähellä on runsaasti parkkitilaa ja bussillakin pääsee lähelle.
Asiakkailta tuoreet yrittäjät ovat saaneet positiivista palautetta. Kiitosta on tullut erityisesti joustavuudesta. Ilta- ja viikonloppuaikoja järjestetään tarpeen mukaan.
– Monipuolisten palvelujen ansiosta voimme tarjota myös juhlakokonaisuudet. Kasvohoidon etukäteen ja juhlapäivänä meikit ja kampaukset. Kolmestaan ehdimme laittaa isommankin porukan juhlakuntoon, Studio Amiliasta vinkataan.

p

Studio Amilia
Vänrikintie 2
ma – pe 9 – 17, iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan
puh. 050 526 9177
info@studioamilia.fi
Nettiajanvaraus www.studioamilia.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa