Annokset toimitetaan jäähdytettynä ja pakattuna tiiviiseen rasiaan. Asiakas voi nauttia aterian oman aikataulunsa mukaisesti ja ruoka on aina tasalaatuista.

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki on tunnettu maittavasta kotiruoastaan. Nyt Pian keittiön antimista pääsevät nauttimaan myös Talousapu Sami Helinin asiakkaat.

Talousapu Sami Helin tekee tiivistä yhteistyötä Pian Herkkuhetken kanssa. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin yrittäjä Sami Helin hakee auton täyteen hyvää ruokaa ja lähtee kierrokselle.
– Huoli ikäihmisten ruoan laadusta herätti ajatuksen ateriapalvelusta. Proteiinin vähäisyys surkastuttaa lihakset ja yleisen kunnon, pelkällä puurolla ja leivällä ei pysy kunnossa. Syöminen tahtoo jäädä sivurooliin ihmisen jäädessä yksin kotiin asumaan., Sami kertoo viime syksynä startanneen yrityksensä perusajatuksesta.

Senioreillakin on oikeus hyvään ruokaan

Pia Tiilikainen tuntee ikäihmisten maun. Energiapitoiset, voita ja kermaa säästämättä tehdyt, proteiinipitoiset annokset tekevät kauppansa aivan kuten Pian Herkkuhetken normaaleilla lounaillakin. Samin asiakkaat saavat kotiin toimitettuna samaa laaturuokaa kuin ravintola-asiakkaatkin.
– Tilaaminen on helppoa, asiakas valitsee itselleen mieluisat ruoat ja toimituspäivät. Joka päivä on 2-4 liha tai kalaruokavaihtoehtoa ja myös salaatti kasvattaa koko ajan suosiotaan. Vaihtoehdoista valitaan mieluisa ruoka ja ruoan kanssa salaatti tai jälkiruoka. Toimitus on myös yksilöllistä, eli ruoka voidaan toimittaa suoraan jääkaappiin, Pia kertoo.

Aitoa asiakaspalvelua

– Ateriat tuo aina sama mies, joten palvelu on tuttua ja turvallista. Ateriaa tuotaessa nähdään, onko kaikki muutenkin vanhuksen luona kunnossa. Aterioita ei jätetä porraskäytävään tai ovenpieleen, asiakaskontakti on aina henkilökohtainen. Myös muistisairaat huomioidaan ja omaisten kanssa käydään yhdessä läpi, kuinka ruokien toimitus toteutetaan, Sami muistuttaa.

p

Lounaskahvila
Pian Herkkuhetki
Telkkistentie 2, 70460 Kuopio
puh. 040 931 9747
ma – pe 9 – 14, lounas 10 – 13.30
posti@pianherkkuhetki.fi
www.pianherkkuhetki.fi
Talousapu Sami Helin
puh. 044 244 3219
talousapusamihelin@gmail.com
www.facebook.com/Talousapu