Virtuaalilasien kautta pääset vaikka Pariisin kaduille tai linnunradan laidalle.

Virtuaalimaailma Warppi on erinomainen paikka niin lasten synttäreille kuin aikuisten ryhmille. Pikkujoulut, tyhypäivät ja rennot kokoukset jäävät taatusti mieleen virtuaalielämysten ansiosta.

Warpissa astutaan suoraan virtuaalitodellisuuteen, olipa kyseessä esimerkiksi kävely Pariisin kaduilla, leijailu avaruudessa tai osallistuminen taistelupeliin.
– Lasien ja ohjaimien avulla näet ja kuulet virtuaaliympäristön 360-asteisena ympärilläsi ja pystyt reagoimaan siihen, Sami Nevalainen kertoo.
Elämykset sopivat kaikenikäisille, niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksillekin. Onpa Warpissa käynyt myös eri tavoin vammautuneiden ryhmiä, joille virtuaalimaailma mahdollistaa elämykset, joissa fyysiset rajoitteet eivät ole esteenä.
Warppi soveltuu erinomaisesti myös lasten syntymäpäiväjuhliin.
– Kaikkiin yksityistilaisuuksiin voi tuoda omat tarjottavat ja olemme hankkineet tarjoilupöytiäkin lisää. Palaute on ollut erittäin positiivista. Lapset ovat viihtyneet ja aikuiset ovat kiittäneet ja ihmetelleet rauhallista ilmapiiriä. Mukaanviemisiksi juhlijat saavat mukaansa myös omat leimapassit.
Lahjaideoita miettivän kannattaa muistaa myös Warpin lahjakortit, joka ilahduttaa taatusti kaikenikäisiä.

Kokouksia, kisailua ja työhyvinvointia

Tila on varattavissa myös pikkujoulujen, tyhypäivien ja kokousten pitopaikaksi. Kaikissa huoneissa on saatavilla samat elämykset, mutta vapaan pelaamisen lisäksi vaihtoehtona on leikkimielinen kisailu eri rasteilla.
– Tällöin jokaiseen huoneeseen valitaan eri pelit esimerkiksi taistelu-, ajo- ja rytmipelejä ja eniten yhteispisteistä kerännyt ryhmä voittaa. Uutuutena Warpille on tullut myös pakohuonepelit.
Kokoukset puolestaan voi järjestää rennosti Warpissa ja päättää palaveri yhdessä warppailuun.
Nevalainen kertoo, että virtuaalimaailma on herättänyt kiinnostusta myös työkokeilijoiden ja opiskelijoiden piirissä.
– Täältä voi löytää oman juttunsa. Virtuaalitodellisuuden parista voi löytää tulevan työpaikkansa.

p

Virtuaalimaailma
Warppi
Haapaniemenkatu 17, 70100 Kuopio
ti – to 12.45 – 21
pe – la 12.45 – 22.15
Muina aikoina sovitusti
puh. 044 308 4087
www.warppi.fi
Myös Facebookissa