Kuopion Vuokrakonsultti palvelee luotettavasti niin vuokranantajaa kuin vuokralaista.

Kuopion Vuokrakonsultin nopeat ja luotettavat palvelut hyödyttävät niin kokenutta kuin aloittelevaa vuokranantajaa sekä vuokralaista. Asuntojen näytöt ja sopimusten teot ovat osa ammattimaista palvelua.

Tällä hetkellä monet suhteellisen nuoretkin henkilöt ovat kiinnostuneita sijoitusasunnon hankinnasta ja sen vuokraamisesta.
– Annamme mielellämme konsulttiapua sijoitusasunnon ostajille. Kun asunto sitten on hankittu, meidän avullamme asunnon vuokraus on riskittömämpää ja nopeampaa niin vuokranantajan kuin vuokralaisen kannalta, yrittäjä Juhani Hippi sanoo.
Kuopion Vuokrakonsultti hoitaa vuokra-asunnon näytöt vuokralaisille, etsii vuokralaisen asunnon omistajan suunnitelmien mukaan, tarkistaa luottotiedot ja hoitaa sopimusten teot. Ammattilainen siis tarjoaa vuokranantajalle tehokkaan ja vaivattoman tavan saada sopiva vuokralainen.
Yrityksen toiminta perustuu yli 20-vuotiseen kokemukseen, vankkaan ammattitaitoon ja henkilökohtaiseen palveluun. Lisäksi välityspalkkio on kiinteähintainen ja kilpailukykyinen.
Kuopion Vuokrakonsultti on Kuopion talousalueella AVIn rekisterin ainoa yksityinen yritys, joka tuottaa palveluja pelkästään asuntojen ja liikekiinteistöjen vuokraukseen ja siihen liittyvään oheistoimintaan. Yrityksen kaikki toimeksiantajat ovat siten samanarvoisessa asemassa.

Remontteja ja isännöintiä

Kuopion Vuokrakonsultti on asuntoalan monipalveluyritys. Siivous- ja muuttopalvelujen lisäksi yritys tekee myös remontteja asuntoihin ja tarvittaessa auttaa myös vuokralaista muutossa.

p

Kuopion
Vuokrakonsultti/
Isännöintisatama Oy
Savonkatu 25, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 040 700 9865
(Kuopion Vuokrakonsultti)
puh. 0400 570 564
(Isännöintisatama Oy)
vkinfo@vuokrakonsultti.com
isannointisatama@gmail.com
www.vuokrakonsultti.com
Myös Facebookissa