Kesäiho viimeistellään kesän meikeillä, Sirpa Lyytinen muistuttaa.

Aurinko hellii kesäihoa, mutta myös ihon huolellinen suojaus on tärkeää. Diego Dalla Palman SUN-aurinkotuotelinja on täydentynyt neljällä upealla, rusketusta edistävällä tuotteella.

Ennen kesän aurinkoisimpia hetkiä iho kannattaa valmistella Dandelion Orange Blossom -kausihoidossa. Muun muassa voikukan mehua ja appelsiinin sekä krassin kukkaa sisältävä hoito lisää ihon hapenottokykyä, tekee ihosta tasaisemman ja kirkkaamman. SUN-tuotteet täydentävät kesäihon hoidon ja suojelevat UV-säteilyn haitoilta.
– SUN-aurinkotuotteet ovat muutakin kuin pelkkä suojakerroin. Ne ehkäisevät valoikääntymistä ja solujen vahingoittumista ja suojaavat ihon terveyttä ja nuorekkuutta, Sirpa Lyytinen kertoo

Syvä, luonnollinen rusketus

Tuotteet valmistavat ihoa ennen auringonottoa, tehostavat rusketuksen syntymistä, pidentävät sen kestoa ja tuovat iholle ihanaa, säteilevän kultaista hohtoa. Tuloksena on pitkäkestoinen, syvä rusketus. Kauneushoitola Sirpa Lyytiseltä löytyvät tuotteet myös kesäisen lookin viimeiseen silaukseen.
– Kauniisti ruskettuneet kasvot viimeistellään kesäisellä ehostuksella. Kevään ja kesän meikkisävyt korostavat rusketusta ja tuovat iholle samaa kullan hohtoa kuin aurinkotuotteetkin.

p

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen
Puijonkatu 15, 70100 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14, sop. mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
www.kauneushoitolasirpalyytinen.fi