Laura Koponen, Jenny Koponen ja Jyri Mononen hallitsevat autonpuhdistuksen ja -suojauksen. Laura tuli tehotiimiin mukaan tammikuussa.

Kauppapaikka Birgerissä palveleva Auto Hohde on auton puhdistuksen ja suojauksen tunnustettu erikoisosaaja. Kokonaisvaltainen ja monipuolinen puhdistus antaa autolle uuden ilmeen myös sisätiloihin.

Yrittäjä Jenny Koponen ei säiky haastaviakaan töitä, joita tulee vastaan erityisesti sisätilojen puhdistuksissa. Monet pesevät, vahaavat ja suojaavat autonsa ulkoa huomattavasti ahkerammin kuin sisäpuolelta. Lika ja hajut pinttyvät. Ammattilaisten menetelmät, kemikaalit ja tekniikat tulevat silloin tarpeeseen.
– Jopa ammattikäytössä olevien pakettiautojen öljytahrat, eläinten karvat ja muu lika saadaan meillä pois. Puhdistus on kokonaisvaltainen. Penkkien lisäksi käymme läpi kaikki ilmastoinnin ritilät, kojelaudan ja ovien lokerot ja myös penkkien välit, Koponen kertoo.

Vaihtoarvo kohdalleen

Sisätilojen puhdistus maksaa itsensä helposti takaisin.
– Autossa tupakointi ja sikarin polttaminen alentaa muutoin hyväkuntoisen ajopelin vaihtoarvoa. Allerginen tai muutoin hajuille vähän herkempi ei tällaista osta, vaikka auto olisikin ulkoisesti uudenveroinen. Meillä pinttyneet hajut ja nuhruisuus vaihdetaan ostohaluja herättelevään uudenkarheaan ilmapiiriin, Koponen lupaa.
Auto Hohde käyttää huippulaatuisia Koch Chemie -autokemikaaleja, joita on myynnissä myös kuluttajakäyttöön. Auto Hohteelta löytyvät vahashampoo, muovinhoitoaine, ikkunanpesuaine, sisäpuhdistusaine, nahan -ja vinyyliosien hoitoaineet sekä lukuisat muut auton hoitoon liittyvät aineet. Ammattilaisten käyttövinkit saa samaan hintaan.

p

Auto Hohde
J. Koponen Tmi
Väliköntie 4, 70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi