Yrittäjä Teemu Tuppurainen on intohimoinen autoharrastaja ja miehen erikoisuutena ovat etenkin japanilaiset autot.

Siilin Autohuolto korjaa ja huoltaa autot sekä pienkoneet.

Siilinjärven Jukolantiellä sijaitseva Siilin Autohuolto korjaa, huoltaa ja varustaa henkilö- sekä pakettiautot. Autojen lisäksi yritys huoltaa myös pienkoneet, kuten esimerkiksi ruohonleikkurit, mopot ja moottorisahat. Yrityksen toimenkuvaan kuuluvat myös erikoisempien autojen korjaukset, pienet kori- ja maalaustyöt, hitsaukset, katsastustarkastukset sekä peräkärryjen korjaukset.
Yrittäjä Teemu Tuppurainen pitää monipuolisuutta tärkeänä voimavarana mille tahansa nykyaikaiselle autokorjaamolle.
– On oltava pätevä ja kaikenlaisesta tekniikasta kiinnostunut, että pystyy korjaamaan nykyaikaisia autoja, hän kommentoi.

Joustavat ja monipuoliset palvelut

Teemun intohimo autoihin näkyy kaikessa yrityksen toiminnassa. Esimerkiksi hänen oma autonsa on oikea taidonnäyte miehen osaamisesta ja ammattitaidosta. Varusteltu ja rakennettu Subaru Impreza toimii miehen käyttöpelinä sekä samalla Siilin Autohuollon liikkuvana mainoksena.
– Autojen rakentelu on minulle mieluista puuhaa ja sen kautta päädyin myös korjaamoyrittäjäksi, Teemu kertoo.
Yrityksen reipas ja huolellinen ote näkyy kaikessa tekemisessä. Nykyisellään Siilin autohuollossa on kolme asentajaa ja palvelut laajenevat jatkuvasti. Korjaamohalliin mahtuu yhteensä neljä henkilöautoa sisään, joista kaksi voidaan ottaa nostureille. Tämä tekee työskentelystä joustavaa.
Huoltojen ja korjausten lisäksi yritys tekee myös pesut, rengastyöt sekä pienet autojen paikkamaalaukset ja fixit. Lisäksi Siilin Autohuollolla on 24 tunnin päivystys, sekä Autocom-vianetsintä- ja lukulaitteet.

p

Huoltohalme – Siilin Autohuolto T:mi
Jukolantie 9, 71800 Siilinjärvi
puh. 050 542 2281
ma – pe 9 – 16.30
+ 24h päivystys
teemu.tuppurainen@gmail.com
www.facebook.com/Huoltohalme-
Siilin-Autohuolto