Jos autonavain rikkoutuu tai katoaa, löytyy Kuopion Kenkä- ja avainavusta konstit tilanteen ratkaisemiseksi. Patterinvaihdot, korjaukset ja uusien avaimien valmistus tapahtuvat käden käänteessä, Kari Keinänen lupaa.

Kuopion Kenkä- ja avainapu auttaa, kun auton avaimet katoavat tai rikkoutuu. Patterinvaihdot, avainten korjaukset ja uuden avaimen tekeminen käyvät kädenkäänteessä, kaukosäädöllä tai ilman.

Heikki ja Kari Keinäsen Kuopion Kenkä- ja avainapu palvelee kokemuksella ja ammattitaidolla aivan Kuopion keskustassa, torin laidalla sijaitsevassa Vihtorissa.
– Teemme ja korjaamme sirulla varustetut autonavaimet ja kaukosäätimet. Uuden avaimen tekemiseen menee testauksineen puolisen tuntia. Pikkukorjaukset voivat onnistua parissa minuutissa.
Merkkiavainten lisäksi tarjolla on myös edullisempia tarvikemalleja, joten asiakas voi valita vaihtoehdoista omalle kukkarolle sopivimman.

Ennakointi kannattaa

Auto pystytään ohjelmoimaan niin, etteivät mahdolliset entiset avaimet enää käy autoon. Tästä on hyötyä silloin, kun vara-avaimia ei ole tullut käytettyä autoa ostaessa kaupan mukana.
Jos auton vara-avain ei ole tallessa, suosittelevat Keinäset teettämään vara-avaimia hyvissä ajoin.
– Osa asiakkaista ennakoi ja hankkii useampia vara-avaimia, toisille asia tulee mieleen vasta silloin kun viimeinen avain katoaa. Ennakoimalla säästää aikaa ja omia hermoja.
– Mutta jos se yksi ja ainoa avain katoaa, pystymme tekemään tilalle uuden. Päivitämme kalustoamme ja osaamistamme jatkuvasti.
Myös avainten korjauksissa ennakointi kannattaa. Kun esimerkiksi näppäimen pikkuvian käy korjauttamassa ajoissa, välttyy myöhemmin koko kaukosäätimen uusimiselta.

p

Kuopion Kenkä- ja avainapu
Puijonkatu 19 / Vihtori, 70100 Kuopio
puh. 045 3111 932
ma – pe 9 – 17, la 9 – 14
info@avainapu.fi
www.avainapu.fi
Meidät löydät myös Facebookista