Betonointityömaat ovat usein vaativia erikoiskohteita.

Betola Oy korjaa ja vahvistaa betonirakenteita ruiskubetonilla ja injektoimalla sekä valmistaa kevyitä betonituotteita. Laatutyö syntyy erikoisosaamisesta ja sen jatkuvasta kehittämisestä.

Korkealaatuista ruiskubetonointia tarvitaan monissa rakennuskohteissa, kuten siltojen, parvekkeiden ja sokkeleiden korjauksissa sekä pystysaumauksessa ja pinnoitustöissä.
Injektoinnilla puolestaan korjataan esimerkiksi autohallien, varastoluolien ja vesisäiliöiden halkeamia, jolloin veden pitää pysyä tarkasti joko rakenteen ulkona tai sisällä.

Tuotekehitys ja erikoisosaaminen

Tällaisissa töissä vaaditaan erikoisosaamista ja oikeita menetelmiä. Korkealaatuisen työn on oltava tehokkaasti kerralla valmista ja oikein ajoitettu työmaan muihin työvaiheisiin.
Vuonna 1993 perustettu Betola Oy tekee ruiskubetonointia ja injektointia erikoistöinä pääasiassa yritysasiakkaille. Yrityksen osaaminen perustuu osaamisen ja tuotekehityksen jatkuvaan arviointiin ja kehittämiseen.
– Meillä on monipuolinen kokemus betonirakenteiden korjauksista, vahvistuksista ja uusien rakenteiden valmistuksesta ruiskubetonointitekniikalla. Yrityksemme betoninkorjaajat ovat ammattitaitoinen, hyvin toimiva ryhmä, joka tekee korkealaatuista jälkeä tehokkaasti ja virheettömästi, toimitusjohtaja Ari Korhonen esittelee.
Yritys on myös kehittänyt betonituotteita, joiden rakenne on keveä, muotoilu tarkoituksenmukainen ja joiden toiminta on varma erilaisissa käyttöoloissa.
– Yhdessä tilaajan kanssa olemme kehittäneet esimerkiksi lossien kalturiponttoonit tielaitokselle ja taisteluparien ruiskubetonipoterot puolustusvoimille.

Laitureita ja ponttooneita

Betolan tuotanto-ohjelmaan kuuluu myös varastotuotteita, kuten VesiBeto-laiturit ja betoniponttoonit. Laiturit perustuvat kestäviin ja uppoamattomiin betoniponttoneihin. Ruiskubetonointimenetelmän ansiosta ponttonit ovat kevyitä ja niiden kantokyky on hyvä.
VesiBeto-venesatamajärjestelmä koostuu betoniponttooneista, jotka puisen painekyllästetyn kannen kanssa muodostavat yhtenäisen rakenteen.

p

Betola Oy
Hakekatu 2b, 70800 Kuopio
puh. 010 281 0920
ma – pe 7 – 15.30
betola@betola.fi
www.betola.fi