Ravintola Pankossa on lämmin ja rento tunnelma, yrittäjä Aki Saarinen kertoo.

Ravintola Pankko avasi ovensa Siilinjärvellä syyskuun alussa. Lounas- ja ruokaravintolan lisäksi Pankko on rento ja kodikas iltapaikka. Yrittäjä Aki Saarisella on pitkä kokemus ravintola-alalta, ja nyt ajankohta oli sopiva pitkäaikaisen unelman toteuttamiseen. Pankko on bistrohenkinen ravintola, jossa yhdistyvät konstailematon ruoka ja rento, lämminhenkinen tunnelma.
– Bistroon yhdistyy ajatus perheravintolasta ja kotoisista ruoka-aineista. Sekä lounas että à la carte on rakennettu tutuista aineksista, mutta uusilla vivahteilla. Listalta löytyy esimerkiksi risottoja ja ranskalainen klassikko, bouillabaisse.
Niin ruokalistalla kuin ravintolan yleisilmeessä näkyy helposti lähestyttävyys ja kodikkuus.
– Pankko on konstailematon, helposti lähestyttävä ravintola, joka tarjoaa hyvää laatua kohtuuhinnalla ja rennolla, savolaisella otteella.

Viihtyisä baari ja juhlatila

Uunin pankko on kodikas ja lämmin paikka, jonne noustaan rentoutumaan ja rauhoittumaan. Sama pätee ravintola Pankkoon.
– Ruokaravintolan lisäksi olemme myös miellyttävä baari, jossa on mukava seurustella ja nauttia vaikkapa erikoisoluesta tai -kahvista.
Baarin valikoima on monipuolinen. Oluista ja siidereistä löytyy luomua ja talon viini sopii myös vegaaneille. Erikoisoluita listalla on 26, suurin osa kotimaisia pienpanimotuotteita.
Ravintolassa on noin 200 asiakaspaikkaa, joten se soveltuu hyvin myös yksityistilaisuuksien ja juhlien viettopaikaksi. Catering-palveluna ruokia toimitetaan myös muualle. Hyvä asiakaspalvelu on kaiken kulmakivi.
– Välitämme asiakkaastamme. Haluamme varmistaa, että ruoka maistuu ja asiakas viihtyy meillä jokaisella vierailukerralla.

p

Ravintola Pankko
Kuiluntie 5, 71800 Siilinjärvi
ma – ti 10.30 – 14, ke – to 10.30 – 21,
pe 10.30 – 02, la 12 – 02
puh. 050 409 3636
info@ravintolapankko.fi
Myös Facebookissa