Bokassa yhdistyvät balkanilainen ruoka, Kallaveden maisemat ja viihtyisä perheravintola. Kuvassa Gjurisha (vas.), Sefket (kesk.) ja Senad Dzafce.

Boka on balkanilainen perheravintola, jossa yhdistyvät rehti, mutkaton ruoka, ystävällinen asiakaspalvelu sekä upeat maisemat Kallavedelle.

Ravintolan makumaailma kumpuaa balkanilaisesta, muun muassa Kreikan, Turkin ja Lähi-Idän ruokakulttuurista. Rehti, hyvin valmistettu liha yhdistyy maukkaisiin, värikkäisiin kasvisruokiin. Mutkattomien annosten maut vievätkin ruokailijan kielen mennessään.
Rento ja viihtyisä ravintola sijaitsee Kuopion satamassa ja ikkunasta avautuvat upeat näkymät suoraan Kallavedelle.

Viihtyisä perheravintola

Boka on Makedoniasta lähtöisin olevan Dzafcen perheen perustama ravintola. Veljekset Emir ja Senad toimivat yrittäjinä ja ravintolan keittiöstä löytyvät vanhemmat Sefket ja Gjurisha.
– Isällämme on yli 30 vuoden kokemus ravintola-alalta. Intohimomme on tuoda Kuopioon uusia balkanilaisia makuja, suomalaiseen suuhun sopien, Senad ja Emir kertovat.
Ravintola onkin saanut asiakkailta paljon kiitosta ystävällisestä asiakaspalvelusta ja ravintolan rennosta tunnelmasta, jossa viihtyy niin arkipäivisin klo 10.30 – 15 tarjottavalla lounaalla kuin iltaisin ja lauantaisin a la carte -listan monipuolisten herkkujen äärellä.
– Aina hyvä palvelu ja ruoka todella hyvää ja aitoa, useissa palautteissa sanotaan.

 

p

Ravintola Boka
Koljonniemenkatu 2, 70110 Kuopio
ma – pe 10.30 – 22, la 12 – 22
puh. 050 570 7103
ravintolaboka.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa