Reetta (vas. ja Katarina toivottavat kaikenikäiset asiakkaat tervetulleiksi BR Kuopioon.

Matkuksen BR-kaupassa viihtyvät niin lapset kuin lapsenmieliset. Tule hankkimaan kesän ykköslelut niin sisä- kuin ulkoleikkeihin!

Perinteiseen tapaan BR:n kesävalikoimat ovat monipuoliset ja laajat. Tuotteita löytyy niin isommille kuin pienemmille lapsille. Useat tuotteet soveltuvat monen ikäisille, joten myös sisarukset viihtyvät samoissa leikeissä.
– Kesän ykköstuote on Wubble Bubble -pallo. Täksi kesäksi pallosta on tullut uusi, entistä kestävämpi versio. Tämä on niin lasten kuin aikuisten suosikki, myymäläpäällikkö Riia Seppänen kertoo.
Myös saippuakuplat ovat kesän ehdottomia kestosuosikkeja. Liikkeen valikoimissa on paljon patterikäyttöisiä kuplalaitteita, joten aivan perheen pienimmätkin pääsevät ilonpitoon mukaan. Pikkuisille löytyy myös kokonaan oma osasto, josta löytyvät ikäkaudelle sopivat lelut puuleluista kylpyleluihin.
– Myymme myös rullailuvälineitä, potkulautoja ja suojia. Uutena teemana on saatavilla Ryhmä Hau -kuvioituja välineitä.
Sisäleikkejäkään ei ole unohdettu. Sadepäivien varalle BR tarjoaa hyviä ideoita.

Suosikit löytyvät helposti

Seppänen luonnehtii liikettä rennoksi, avoimeksi ja turvalliseksi. Myymälässä pääsee kokeilemaan valikoituja leluja käytännössä, joten sikaa ei tarvitse ostaa säkissä.
– Meiltä voi tulla rohkeasti kysymään neuvoa tai pyytää tuotetta testattavaksi.
Myymälään on rakennettu myös Suosittua juuri nyt -osioita, jotka esittelevät tämänhetkisiä hittituotteita.
– Haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Suosittujen tuotteiden osiot ovat helposti löydettävissä ja niistä saa hyviä, takuuvarmoja vinkkejä ostoksiin. Kannattaa seurata myös BR Kuopiota Facebookissa, sieltä saat tietoosi ensimmäisenä myymälän tapahtumat sekä kampanjat, Seppänen vinkkaa.

p

BR Kuopio
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
puh. 030 612 2425
ma – pe 10 – 21, la 10 – 19, su 11 – 18
www.br-lelut.fi
Myös Facebookissa