Pirjo Paldanius (vas.) ja Kirsi Kämäläinen ovat luoneet Cafe Asemalle kodikkaan ja lämpimän tunnelman.

Kesän korvilla ovensa avannut Cafe Asema B&B on saanut positiivisen vastaanoton. Perinteikäs aseman kahvila on astunut tähän päivään, perinteitä unohtamatta. Kun asiakas astuu ovesta sisään, pysähtyy moni katselemaan ihastuneena ympärilleen. Hyvällä maulla remontoitu kahvila ottaa vastaan lämpimällä, kodikkaalla tunnelmallaan. Vitriinit notkuvat suussa sulavista leivonnaisista, ravitsevista sämpylöistä sekä salaateista.
– Moni nappaa junalle kiirehtiessään mukaan eväät, mutta yhä useampi saapuu asemalle hyvissä ajoin, ehtiäkseen nauttia aamiaisen tai lounaan kaikessa rauhassa, yrittäjät Kirsi Kämäräinen ja Pirjo Paldanius kertovat.
– Sämpylät, smoothiet ja itse tehdyt tuorepuurot ovat todella suosittuja. Myös RPS-kahvit ja espressot ovat saaneet paljon kiitosta. Kyllä kahvilassa tärkeintä on hyvä, maistuva kahvi!
Siistit hostellihuoneet ovat kätevä yöpymispaikka, josta matka jatkuu näppärästi runsaan aamiaispöydän kautta. Cafe Asemalta löytyy myös monipuolinen valikoima tuliaistuotteita.

Poikkea kahville, lounaalle tai aamiaiselle

Paldanius ja Kämäräinen kertovat, että rautatieasemalla pääsee aistimaan lähdön tunnelmaa ja kuulemaan monenlaisia tarinoita. Asema herättää muistoja ja tunteita. Cafe Asema ei kuitenkaan ole pelkkä kauttakulkupaikka. Myös kaupunkilaiset ovat tervetulleita nautiskelemaan kiireettömästä tunnelmasta ja kahvilan palveluista. Laajojen aukioloaikojen ansiosta kahvila on auki myös viikonloppuisin.
– Mikäpä olisi mukavampaa, kun poiketa sunnuntaikahville tai vaikkapa lämpimälle keitolle viikonlopun ulkoilun lomassa? Tervetuloa!

p

Cafe Asema B&B
Asemakatu 1, 70100 Kuopio
ma – pe 7 – 18, la – su 8 – 18
cafeasema@cafeasema.fi
guesthouse@cafeasema.fi
www.cafeasema.fi
Facebook Cafe Asema B&B
Instagram cafeasemakuopio