Sisäkartingissa pääsee vauhdin makuun.

Urheilullisen vapaa-ajan monitoimikeskus JIRA Karting tarjoaa paitsi sisäkartingradan vauhtia ja jännitystä, myös hulppeat tilat ja oheispalvelut kokouksiin ja juhliin. Tervoon tullaan ajamaan kauempaakin.

JIRA Karting aloitti toimintansa nelisen vuotta sitten. Riia Iivarinen haluaa tarjota uudenlaisia vapaa-ajan elämyksiä, joihin sisältyy sisäkartingin lisäksi myös monipuolisia oheispalveluja. Toimintaa kehitetään koko ajan ja kiinnostava uutuus on esimerkiksi lasten karting-kerho.
– Viime talvena järjestimme ensimmäisen kerhon neljänä sunnuntaina, ja nyt syksyllä otetaan uusiksi. Ikärajaa kerhossa ei ole, kun ratti pysyy käsissä ja jalat ylettävät polkimille on tervetullut mukaan. Kerhossa on luvassa myös asiantuntevaa ohjausta alan harrastajien toimesta. Autoja meillä on 17, joista 12 aikuisille, neljä lapsille ja onpa yksi kaksipaikkainenkin käytössä. Autoissamme käytetään normibensaa 99-prosenttisesti puhtaampia Aspen -alkylaattipolttoaineita. Pakokaasuista ei siis tarvitse kärsiä, varsinkin kun ilmanvaihtokin on viritetty miellyttävää ajoa varten, Iivarinen kertoo.

Virkistyspäiviä ja pikkujouluja

Paitsi hulppea ajorata ja ajanmukaisia autoja, on JIRA Karting myös oiva paikka juhlille, kokouksille tai vaikka firman virkistyspäiville. Virkistyspäivään voi yhdistää kartingin lisäksi myös muita lähialueen palveluja kalastuksesta ratsastukseen ja golfista frisbeegolfiin. Saunakaan ei ole sitä tavanomaisinta mallia.
– 20 hengen tilavasta saunasta voi seurata ajosuorituksia löylynheiton lomassa. Yläkerrassa on 30 hengen kokous/juhlatila, missä onnistuvat monenlaiset tilaisuudet ja käytössä on myös alakerran tyylikäs, rock-henkinen baari. Pienryhmille kokkaamme itse, mutta suurempien ryhmien cateringissa yhteistyökumppanina on usein paikallinen osaaja eli Katriina-Kesti. Pikkujoulusesonki on meillä vilkasta aikaa, eli varaus kannattaa hoitaa nopsasti, Riia Iivarinen vinkkaa.

p

JIRA Karting
Yrittäjäntie 3, 72210 Tervo
040 061 7448
ma – ti suljettu, ke – pe 15 – 20,
la 12 – 20, su 12 – 18
Varaukset viimeistään varausta edeltävänä päivänä
Varauksesta avoinna ryhmille myös muina aikoina
info@jirakarting.fi
www.jirakarting.fi