Proviisori Tommi Rantalainen ja apteekkari Eija Joki esittelevät, että lääkkeet voidaan annostella joko dosettiin tai pakata koneellisesti kerta-annospusseihin.

Kuopion Ensimmäinen Apteekki tarjoaa kokonaisvaltaista terveysneuvontaa. Kun asiakas keskittää apteekkiasiansa, on kokonaiskuvan muodostaminen helpompaa ja oikea ratkaisu lääke- ja terveyskysymyksiin löytyy varmasti.

Meidän apteekistamme kannattaa kysyä neuvoa hyvinvointi- ja terveysasioista. Asiakkaan ei aina tarvitse olla sairas tullakseen apteekkiin, apteekkari Eija Joki muistuttaa.
Kuopion Ensimmäinen Apteekki on perustettu vuonna 1777, joten alan kokemusta ja näkemystä on kertynyt. Nykyaikainen apteekki on myös uudistusmielinen ja seuraa tarkasti alan kehityssuuntia. Hyvä palvelu, osaava neuvonta, apteekin keskeinen sijainti ja esteettömyys ovat tärkeitä asioita.
Apteekki toimii opetusapteekkina, jossa alan opiskelijat voivat suorittaa tutkintoon kuuluvan pakollisen apteekkiharjoittelun. Opetusapteekkitoiminta pitää osaltaan apteekin ajan hermolla.

Pakkaus myös kerta-annoksin

Ensimmäisen Apteekin palveluihin kuuluu myös lääkkeiden annosteleminen dosetteihin tai koneellisesti. Koneellisessa annosjakelussa säännölliset lääkkeet toimitetaan kerta-annoksina pienissä pusseissa, joihin on merkitty lääkkeiden ottoajat. Myös lääkkeiden maksullinen kotiinkuljetuspalvelu on saatavilla.
Ensimmäinen Apteekki kuuluu yksityiseen Avainapteekki-ketjuun, mikä osaltaan takaa osaamista ja tarjoaa keskittämisalennuksen. Asioinnin keskittäminen helpottaa asiakkaan lääkkeiden yleisimpien yhteisvaikutusten tarkistamista ja lääkkeen vaihtamista aiempaa edullisempaan.
Sivuapteekki Jynkässä palvelee samoin periaattein kuin pääapteekkikin.

p

Kuopion
Ensimmäinen Apteekki
Vuorikatu 22, 70100 Kuopio
puh. 044 744 2501
ma – pe 8 – 20, la 9 – 17, su 12 – 16
www.kuopionensimmainenapteekki.fi

Jynkän apteekki
Soikkokuja 12
puh. 044 744 2601
ma – pe 9 – 18
jynkka@kuopionensimmainenapteekki.fi