Urmas Seppel ja Tomi tarkastelevat kohdetta, jossa US Saneeraus teki sisämaalaustyöt ja kaakeloinnit.

US Saneeraus remontoi ammattitaidolla kaikki sisätilat oleskelutiloista kylpyhuoneisiin.

US Saneeraukselta onnistuvat niin kevyet sisustusremontit, huonemuutokset kuin kosteiden tilojen vaativatkin remontit.
Arkityötä ovat myös vesivahinkojen korjaus ja rakennustyöt linjasaneerauskohteissa. Vesivahinkokohteissa korostuu nopea reagointikyky, sillä purkutyöt on pystyttävä tekemään käytännössä saman tien. Linjasaneerauksissa vahvuus on monipuolinen osaaminen.
– Teemme näissä kohteissa esimerkiksi kylpyhuoneiden lattiavalut, seinien tasoitukset, vesieristykset ja kaakeloinnit sekä maalaamme rappukäytävät. Lisätyönä teemme myös muita remontteja osakkaille, yrittäjä Urmas Seppel kertoo.

Panosta suunnitteluun

Sisustusremontit ovat helppo ja nopea tapa kohentaa kodin ilmettä. US Saneeraus hoitaa tapetoinnit, maalaukset ja laatoitukset sekä lattiapintojen uusinnan. Taitavissa käsissä syntyvät myös näyttävät erikoismaalaukset, -tapetoinnit ja -kaakeloinnit.
Seppel antaa sisustusremontin teettäjälle kullanarvoisen vinkin: panosta suunnitteluun. Aikaa ja kustannuksia säästyy, kun alusta alkaen on selvillä, mitä ollaan tekemässä. Tämä näkyy myös laadukkaana lopputuloksena.
– Mieti tarkasti, mitä haluat, ja pysy suunnitelmassa. Kun luvat ovat kunnossa ja ilmoitukset taloyhtiölle tehty, meidän on helppo aloittaa työt.

Hyvä työn jälki

US Saneeraus on vuonna 2012 perustettu kuopiolainen rakennuspalveluyritys, joka on erikoistunut saneeraustöihin. Yrittäjä Urmas Seppelillä on jo yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta.
– Tunnemme materiaalit ja teemme hommat niin kuin pitää. Sovittu hinta pysyy ja työmme jälki on hyvää, Seppel sanoo.
US Saneerauksen asiakkaita ovat esimerkiksi isännöintitoimistot, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt Kuopion ja Siilinjärven alueilla.

 

p

US Saneeraus Oy
Täkykuja 22
70800 Kuopio
Puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
www.facebook.com/ussaneeraus