Jenny Savolainen (vas.), Johanna Kärkkäinen (kesk.) ja Riikka Salmela toivottavat asiakkaat tervetulleiksi Kauneushoitola Jennyyn Siilinjärvelle.

Kauneushoitola Jenny tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista palvelua sekä laadukkaita hoitoja ja tuotteita aivan Siilinjärven keskustassa.
Jenny Savolainen kertoo, että pHformula-hoito on erittäin ajankohtainen talven kynnyksellä. Syvälle vaikuttava hoitomuoto käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Kuolleen ihosolukon kuorinnan sijaan pHformula perustuu ihon pinnoittamiseen, ihosolujen uudistamiseen sekä uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa.
– Tehokas hoitomuoto räätälöidään eri iho-ongelmille sopivaksi. Tehokkuuden lisäksi hoito minimoi samalla ihon ärsytystilat.

Pitkäkestoinen muotoilu kulmiin

Kauneushoitolaan on tulossa asiakkaiden iloksi myös aivan uusia palveluja. Guinotin Lift Summum -kasvohoito on erittäin uudistava ja ihon napakkuutta lisäävä hoito aikuiselle iholle.
– Hoito vaikuttaa ihon juonteisiin ja elvyttää ihoa.
Uusiin palveluihin kuuluu myös microblading -pigmentointi. Toimenpiteellä saadaan pitkäkestoinen muotoilu kulmiin ja silmien rajauksiin. Lopputulos on luonnollinen, kaunis ja siisti.

p

Kauneushoitola Jenny
Kuiluntie 3, 71800 Siilinjärvi
ma – pe 9 – 17
puh. 044 718 0311
jenny.savolainen@kauneushoitolajenny.fi
www.kauneushoitolajenny.fi
Myös Facebookissa