Tervetuloa ruokailemaan tai kahville, yrittäjä Anne Joronen toivottaa.

Upean maiseman äärellä, aivan rannan tuntumassa ja Tahkon rinteitä vastapäätä on tunnelmallinen Ravintola Kaisla. Kotiruokalounasta tarjoillaan päivittäin buffet-pöydästä, arkisin klo 10.30 – 15 ja viikonloppuisin klo 11 – 16 välillä. Muina aikoina tiloissa palvelee A-oikeuksin varustettu baari sekä erikoiskahveja ja leivonnaisia tarjoava kahvila.
– Talvisin latu kulkee aivan ikkunamme alta, joten meille on mukava poiketa vaikka lämpimälle kaakaolle tai erikoiskahville ulkoilun lomassa, yrittäjä Anne Joronen kertoo.
Hän sanoo, että ravintola on joustavasti auki, kun valot palavat ja ovet ovat auki, asiakkaat ovat tervetulleita myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Myös catering-palvelut

Ravintola on perustettu vuonna 2011, ja nykyisellä paikalla on toimittu vuodesta 2016 lähtien.
– Tahko on mukava paikka, monimuotoinen vapaa-ajan keskus. Ihmiset vaihtuvat sesongin mukaan, ja on aina kiva, kun vanhat asiakkaat palaavat tänne takaisin.
Ilta-aikaan tilat toimivat myös tilausravintolana. Lisäksi Ravintola Kaisla tarjoaa catering-palveluja pääsääntöisesti Tahkon alueella, mutta tarvittaessa kauempanakin.

p

Ravintola Kaisla
Viitakuja 5, 73310 Tahkovuori
puh. 050 365 9458
myynti@ravintolakaisla.fi
www.ravintolakaisla.fi
Myös Facebookissa ja
Instagramissa