Cruz Kuopion Toni Suvenkari, Topi Hakkarainen, Marko Venäläinen ja Miko Lindfors muodostavat ammattitaitoisen myynti- ja huoltotiimin.

Ensi vuonna 20 vuotta täyttävä tietokonetarvike- ja huoltoliike on saavuttanut asiakkaidensa luottamuksen asiantuntevalla ja ammattitaitoisella palvelulla. Cruz Kuopio on täyden palvelun ATK-talo, missä huolto hoituu ja kaupanteko käy joustavasti saman katon alla, marraskuun alusta nimellä ITC.

Cruz Kuopio myy tietokoneita oheislaitteineen, joihin kuuluvat tulostimet, näytöt, kaiuttimet, kaapelit ja erilaiset adapterit. Komponentit ja pelitarvikkeet ovat vahva tuoteryhmä ja myös tulostinmusteet ja verkkolaitteet löytyvät Haapaniemellä sijaitsevasta liikkeestä.
Nopeus ja koko ajan päivittyvä erikoisosaaminen ovat välttämättömiä koko ajan muuttuvalla toimialalla. Täyden palvelun periaatteella toimivalla yrityksellä on lisäksi yhä harvinaisemmaksi käyvä valttikortti. Henkilökohtaista palvelua arvostetaan edelleen kaikissa asiakasryhmissä.
– Tietokone on tullut osaksi kaikenikäisten arkea jo pelkästään palveluiden ohjautuessa verkkoon yhä vahvemmin. Selkeä opastus ja ripeä korjaustyö ovat tehnyt meistä monen asiakkaan luottoliikkeen, myymäläpäällikkö Toni Suvenkari kertoo.

Yksilöllisiä ratkaisuja yhdessä

Myös pelaamiseen panostavat asiakkaat osaavat kääntyä palvelevan asiantuntijan puoleen.
– Takavuosina pelaaminen oli enimmäkseen ajanvietettä. Nyt siihen panostetaan jopa ammattilaisuuteen ja e-sport-uraan asti. Tarvittava kalusto kasataan osa kerrallaan. Tämä vaatii myös meiltä enemmän harrastuneisuutta kuin monessa muussa erikoisliikkeessä. Haluamme tarjota asiantuntevaa palvelua kaikille asiakkaillemme yksityisistä yrityksiin ja pelaajista peruskäyttäjiin, Suvenkari lupaa.
Cruz siirtyi viime syksynä osaksi ITC-Solution Groupia. Aikaisemmin Cruz Brokerina tunnettu Cruz Kuopio jatkaa asiakkaiden palvelemista tutuissa tiloissa ja tarjoaa nyt myös laajentuneen palveluvalikoiman yritysasiakkaille. Marraskuun alusta myös Cruz jää nimenä historiaan ja uudeksi nimeksi tulee ytimekkäästi ITC.

p

Cruz Kuopio
Tasavallankatu 22, 70620 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
myynti 017 282 2999
huolto 050 330 2042
huolto@cruzkuopio.fi
myynti@cruzkuopio.fi
www.cruzkuopio.fi