Huviretken keittiöstä löytyy aitoja makuja.

Kuopion City Cumulus -hotellit merkitsevät paitsi korkeatasoista majoitusta, myös maukasta ruokaa kaikille herkkusuille matkailijoista kaupunkilaisiin. Grillsson ja Huviretki -ravintolat tarjoavat maittavia ruokaelämyksiä aamupalasta lounaan kautta illan á la carteen.

Ravintola Grillsson löytyy aivan Kuopion ytimestä. Astut kauppatorin länsilaidalla Cumulus City Keskustan eli entisen Atlaksen ovesta sisään, otat muutaman askeleen ja olet ruokaelämyksen äärellä. Arkisin Grillssonin lounas on saavuttanut vankan suosion ja viikonloppuiltaisin pöytävaraus on suositeltava. Grillssonin ovat löytäneet hyvin myös arki-iltaisin laadukasta ravintolaa suosivat matkailijat ja pientä juhlahetkeä arkeen kaipaavat kaupunkilaiset. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo, että ravintolan menestys ei ole sattumaa. Grillssonin keittiö on tasokas ja annokset pitkälle mietittyjä.
– Makujen harmonia ja rehti tunnelma määrittävät Grillssonia hyvin. Pihvit ovat aina huippuluokkaa ja avainsana niiden kohdalla on mureus. Laavakiviparilalla kypsennettyä ja täydellisen suussa sulavaa rotukarjan laatulihaa maukkain lisukkein on vaikea vastustaa. Hyvät pihvit ovat sydämen asia ja ne valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista, asiakkaan toiveiden mukaisella kypsyysasteella. Pihvien lisäksi hampurilaisannokset ovat tavaramerkkimme, hampurilaisen välissä on sielläkin laatulihaa jalossa muodossa. Siltala muistuttaa ruoan ansaitsevan rinnalleen asianmukaiset palanpainikkeet.
– Baaristamme löytyy laaja valikoima laatuviinejä, kuhunkin annokseen sopivat oluet ja makuhermoja herkistävät aperitiivit ja napanterit.

Huviretki tarjoaa makuja koko perheelle

Cumulus City Asema on ensimmäinen hotelli, jonka junamatkustaja asemalle saapuessaan jo junan ikkunasta näkee. Perinteisen vilkkaalla liikepaikalla sijaitseva hotelli on helposti lähestyttävä ja konstailematon, mutta silti laadukas. Samoilla periaatteilla toimii myös hotellin ravintola Huviretki, jonka tarjonnasta löytyy oma annos perheen pienimmistä senioreihin.
– Huviretkestä löytyy monta klassikkoannosta, joissa tuttu ja turvallinen yhdistyvät tämän päivän moderneihin vivahteisiin. Uusi á la carte -lista on otettu käyttöön tänä keväänä ja listalta löytyy ihania klassikoita ja uusia herkkuja. Huviretki on monipuolinen ravintola, joka palvelee aina takuuvarman laadukkaasti, oli sitten kyse aamupalasta, lounaasta tai listaruokailusta, Miia Siltala kertoo.

Laatuhotellit Kuopion sydämessä

Kuopiossa asiakkaita palvelee kaksi Cumulus City -hotellia, joista Asema on Kuopiossa vieraileville tuttu, mutta vuosien varrella uudistunut Cumulus. Torin laidalla maankuulun Atlaksen kunniakkaita perinteitä jatkaa Cumulus City Keskusta, jonka asiakkaat voivat kokea Kuopion sykkeen, Savon pääkaupungin eloisan vilinän ja monipuolisen tarjonnan kirjaimellisesti paikan päällä.
– Cumulus-hotellien yhteydessä toimivat Grillsson ja Huviretki ovat tunnettuja brändejä kaupungissa, ja niissä käydään lounaalla ja iltaa istumassa vaikka ei olisikaan majoittuneena Cumulus-hotelliin. Meillä asiakas tuntee aina itsensä tervetulleeksi, hotellinjohtaja Siltala kertoo.

Huviretkessä viihtyy koko perhe.

p

Cumulus City Keskusta Kuopio
Haapaniemenkatu 22, 70110 Kuopio
puh. 0200 48 125
(0,17 €/puh + 0,75 €/min)
kuopiokeskusta.cumulus@restel.fi

Grillsson

Pöytävaraukset puh. 040 548 0267
kuopio.grillsson@restel.fi
Cumulus City Asema Kuopio
Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
puh. 0200 48 124
(0,17 €/puh + 0,75 €/min)
kuopioasema.cumulus@restel.fi

Huviretki

Pöytävaraukset puh. 017 617 7705
kuopio.huviretki@restel.fi