Best Caravanilla lähdetään tulevaan vuoteen hyvillä mielin ja laajentunein valikoimin.

Best Caravan Kuopion vuosi on sujunut suotuisissa merkeissä. Parannusta edellisvuoteen tuli ja suhdanteet näyttävät nousevan edelleen. Jatkossa asiakasta pystytään palvelemaan entistä paremmin, sillä tulevana vuonna Best Caravanilla on myös Hymerin edustus.

Hymerin saaminen Best Caravanin valikoimiin on ilouutinen kuopiolaisille.
– Hymer on laadukas arvoauto, jonka edustusta ei ole ollut pitkään aikaan Kuopiossa. Tulevaan vuoteen lähdetään siis valoisin mielin, Reijo Jauhiainen kertoo.
Vuosi 2018 käynnistyi osaltamme Lahden messuilla syyskuussa ja saatavissa on tulevan vuoden uutuusmalleja niin Hymeriltä kuin muiltakin Best Caravanin edustamilta merkeiltä. Talven aikana myös marketin puolta laajennetaan.
– Saamme lisätilaa Hymerin tuotteille ja samalla laajennettua valikoimia ylipäänsä entistäkin laajemmiksi, Matti Kivimäki kertoo.

Nopeampaa vian etsintää ja huoltoa

Hymerin tuloon on varustauduttu myös huoltamon puolella. Kuopion Vaunuhuolto ja Best Caravan yhdistivät voimansa kesällä ja sieltä Best Caravaniin siirtyi asentaja Olli Mölsä, joka on erikoistunut Hymerin korjauksiin ja huoltoihin.
– Hymer on korirakenteeltaan täysin erilainen verrattuna muihin merkkeihin. Laadukkuuteen on panostettu erityisen paljon ja myös elektroniikkaa viety muita merkkejä pidemmälle, Mölsä kertoo.
Huollossa otetaan käyttöön Hymerin testerit, jotka helpottavat ja nopeuttavat vianhakua ja diagnoosia. Hymer kouluttaa huoltajia jatkuvasti, joten Best Caravanissa on uusin, päivitetty tieto saatavissa myös jatkossa.
Koulutus on tarpeen, sillä matkailuautoissa ja -vaunuissa riittää monipuolisia haasteita, ja tekemisessä ollaan myös esimerkiksi sähkön ja kaasun kanssa. Kivimäki on tyytyväinen siihen, että Best Caravanille on saatu töihin päteviä osaajia, sillä pelkkä autonasentajan koulutus ei riitä.

Kohti tulevaa kautta

Syksy on Best Caravanin huollossa kiireistä aikaa. Kauden päättyessä edellisen kesän pienemmät vauriot ja lommot korjautetaan ennen auton tai vaunun laittamista talviteloille. Syksyn rypistyksen jälkeen käännetäänkin jo katseet tulevaan kauteen.
– Tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Olemme pärjänneet haastavassa markkinatilanteessa hyvällä porukalla ja kovalla työllä. Nyt meillä on paletti entistä paremmin kasassa ja tästä on hyvä jatkaa. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kuluneesta kesästä ja toivottaa hyvää syksyä, Jauhiainen ja Kivimäki toivottavat.

Laadukas Hymer on Best Caravanin uusin tulokas.

 

p

Best Caravan
Miiluranta 1, 70800 Kuopio
Myynti ma – pe 9 – 17, la 10 – 14 tai
sopimuksen mukaan
Huolto ma – pe 8 – 16
puh. 010 832 4527
www.bestcaravan.fi