Punnitse ja Säästä on hyvän mielen puoti. – Meillä voit tehdä parempia valintoja mutta samalla hemmotella itseäsi. Myös allergikoille on paljon vaihtoehtoja, Tanja Udd sanoo.

 Irtomyyntituotteet ovat Punnitse ja Säästä -myymälän valikoiman sydän.

Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi siemenet, pähkinät, pavut ja linssit, riisit, mausteet, myslisekoitukset ja tietenkin suussa sulavat herkuttelutuotteet. Iso osa tuotteista on luomua.
Yrittäjä Tanja Udd kertoo, että irtotuotteita voi ostaa juuri sen verran kuin arvelee tarvitsevansa. Lisäksi saman hintaryhmän tuotteista voi koota mieleisen sekoituksen yhteen pussiin. Ja jos haluaa, ostoksille voi ottaa mukaan oman astian. Samalla tulee kuin itsestään vähentäneeksi ruokahävikkiä ja säästäneeksi pakkausmateriaalia.
Punnitse ja Säästä hankkii tuotteet sieltä, missä sato on parhaimmillaan. Niiden alkuperä on mahdollista jäljittää hyvin tarkasti: esimerkiksi inkiväärin viljelypaikka saadaan selville peltoa myöten. Myös viljelijä saa työstään riittävän korvauksen.
– On meidän lupauksemme asiakkaalle, että kaikki asiat on tarkastettu meidän puolesta ja että valinnat ovat hyviä. Kun teet meillä ostoksia, teet hyvää ihan huomaamattasi.
Tanja Udd on huomannut, että eettisyys kiinnostaa asiakkaita koko ajan enemmän. Myymälästä saa neuvoja kestävien valintojen tekemiseen, mutta tunnontuskia asiasta ei ole syytä kantaa.
– Pienillä teoilla saa paljon hyvää aikaan!

p

Punnitse & Säästä
Matkus Shopping Center
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 9 – 18, su 12 – 18
puh. 045 161 0590
kuopio.matkus@punnitse.fi
www.punnitse.fi