Tule stailauttamaan itsesi Rock’n’Dotiin!

Rock’n’Dot muutti helmikuussa uusiin tiloihin Puijonkadulle. Liikkeen ihanuudet ovat nyt entistä helpommin tavoitettavissa myös verkkokaupassa.

Uudet tilat palvelevat niin liikkeen kuin verkkokaupankin asiakkaiden tarpeita.
– Saimme lisää varastotilaa, mikä on tärkeää verkkokaupan kannalta. Toisaalta liikkeessämme käy paljon asiakkaita muista kaupungeista ja nyt olemmekin entistä keskeisemmällä paikalla ja vain kivenheiton päässä rautatie- ja linja-autoasemalta, Maria Teppo kertoo.
Uutuutena uudessa liikkeessä on mahdollista stailauttaa itsensä tai vaikkapa ystäväporukan pin upin henkeen. Rock’n’Dotin pin up -stailaus onkin ikimuistoinen lahja- tai polttari-idea.
– Stailaukseen kuuluu ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus, vaatteet lainaksi sekä kuvaus. Stailaushetki on hieno kokemus ja siitä saa vielä muistoksi upean kuvan.

Imartelevat asut kääntävät katseet

Teppo kertoo, että liikkeessä käyminen ja upeiden asujen sovittaminen on monelle asiakkaalle elämys sinänsä.
– Värikkäät mekot sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin, niin arkeen kuin juhlaan ja minkäikäisille tahansa. Lisäksi naiselliset mekot istuvat todella hyvin monenlaisille vartaloille ja kokovalikoimaa löytyy aina 6XL:ään saakka. Monille naisille on hieno hetki kun löytyy upea asu. Hyvä mieli näkyy asiakkaan koko olemuksessa uutena itsevarmuutena. Ihmisten ilahduttaminen onkin tämän työn suola!
Mekkojen lisäksi liikkeestä löytyy paljon housuja, paitoja ja takkeja sekä asuja myös miehille ja lapsille. Lisäksi valikoimiin kuuluvat kengät, laukut ja erilaiset asusteet, joten koko asukokonaisuus löytyy samasta kaupasta.

 

p

Rock’n’Dot
Puijonkatu 27, 70100 Kuopio (Keilatalo)
puh. 044 331 6244
ma 12 – 17, ti – pe 11 – 17, la 10 – 14, sopimuksen mukaan
asiakaspalvelu@rockndot.fi
www.rockndot.fi
Myös Facebookissa