Pia Tiilikainen ja Anne Miettinen eivät mökötä totisella naamalla, hymy ja huumori kuuluvat jokaiseen päivään. Tiskissä on myös tänään laaja kattaus takuulla maistuvaa kotiruokaa lasagnesta salaattiin.

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki muutti viime vuonna Päivärannasta Kelloniemeen. Maittavasta kotiruokalounaasta tunnettu lounaskahvila palvelee nyt osoitteessa Telkkistentie 2. Avarissa tiloissa onnistuvat myös juhlat ja kokoukset.

Yrittäjä Pia Tiilikainen on iloisella mielellä. Ovesta tullessaan tuttu tulija tervehtii hymyillen ja ensi kerran lounaspaikkaan tuleva hymyilee hänkin tuota pikaa. Lounaalla on mukava fiilis niin keittiössä kuin salin puolellakin. Rehti huumori ja aito asiakaslähtöisyys ovat tuoneet suuren joukon kanta-asiakkaita. Lounaslistassa huomioidaan herkästi asiakkaiden toiveita, jopa ihan henkilökohtaisia suosikkiherkkuja kokkaillen. Tärkein menestyksen salaisuus on kuitenkin maistuva ruoka.
– Raaka-aineissa ei tingitä, kun tehdään hyvää ruokaa. Oikea voi ja kerma kuuluvat asiaan, ruoka tehdään suurella sydämellä omassa keittiössä. Monipuolinen salaattipöytä on aina tuore. Meidän pöydästä kokoaa sopivan lounaan niin raksaporukka kuin toimistonkin väki, Pia kertoo.

Juhla- ja kokoustilaa monipuolisesti

Pian Herkkuhetken tilat toimivat loistavasti myös juhla- ja kokouspaikkana. Tilojen vuokraus ei edellytä pitopalvelun tilaamista.
– Kevään ja kesän juhlia ajatellen meille mahtuu kevyesti toista sataa henkeä, lava esiintyjille ja tilaa järjestyy tanssillekin. Kokouksiin taas on helppo rajata kompaktimpi tila videotykkeineen. Vuokraamme myös pelkkiä tiloja, jolloin asiakas voi tuoda omat tarjottavat tilaisuuteensa. Sijainti takaa hyvät parkkipaikat ja juhlat omassa rauhassa, naapurit ovat kuuloetäisyyden ulkopuolella, Pia Tiilikainen vinkkaa.

 

p

Lounaskahvila
Pian Herkkuhetki
Telkkistentie 2, 70460 Kuopio
puh. 0409319747
ma – pe 9 – 14, lounas 10 – 13.30
posti@pianherkkuhetki.fi
www.pianherkkuhetki.fi