Ravintola Aika toimii myös tilausravintolana, jossa voi järjestää kokouksia, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia.

Ravintola Aika Inkilänmäellä on paitsi mukava lounasravintola myös tunnelmallinen juhlapaikka.

Ravintola Aika siirtyi uusien käsiparien pyöritettäväksi kesällä, kun Juhlapalvelu Remar osti ravintolan liiketoiminnan Työterapiselta yhdistykseltä.
– Asiakkaat olivat kyselleet meitä jo jonkin aikaa Kuopioon. Kun sopiva paikka juhlatiloineen löytyi, päätös oli helppo tehdä, Minna Kananen sanoo.
Arkisin Aika palvelee lounasravintolana, jonne ruoka tulee pääosin Ravintola Pilotin keittiöstä Toivalasta. Ruokalista on molemmissa ravintoloissa torstaita lukuun ottamatta sama: silloin Ajan lounaspöydässä on tarjolla perinteinen hernekeitto ja pannukakku.
Ravintola Aika tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin klo 10.30 – 14, Pilotissa lounasaika päättyy puoli tuntia aikaisemmin.

Juhlan Aika

Iltaisin ja viikonloppuisin Aika toimii tilausravintolana, jossa voi järjestää kokouksia, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia.
Tila mukautuu niin pieneen ja intiimiin juhlaan kuin noin sadan hengen tilaisuuteenkin. Salin yhteydessä on kabinetti noin 30 henkilölle. Ravintolassa on flyygeli, hyvä äänentoisto ja valaistustekniikka.
Tarjoiluista huolehtii Remar, joka suunnittelee ja toteuttaa kaiken menusta tilan koristeluun asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Myös tarjoilijat tulevat Remarilta.
– Emme koskaan sano ei, vaan aina onnistuu. Tarjoilujen suunnittelussa voi käyttää pohjana valmiita menukokonaisuuksia, joita muokataan asiakkaan mieltymysten, budjetin ja juhlan teeman mukaan.
Tuttuun tapaan juhlat voi järjestää myös Pilotissa tai kutsua juhlapalvelun omaan kotiin, mökille tai muuhun itselle tärkeään paikkaan. Sama periaate pätee aina:
– Teemme kaiken asiakkaalle helpoksi. Riittää, että asiakas kertoo toiveensa, tulee paikalle, juhlii ja nauttii, Kananen summaa.

p

Ravintola Aika
Inkiläntie 7, 70340 Kuopio
0400 769 879
www.aikaravintola.fi

Juhlapalvelu Remar
Ravintola Pilotti
Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
017 262 1130
juhlapalveluremar@kolumbus.fi
www.remar.fi
Myös Facebookissa