Kun kuitin kuvaa ja lähettää eteenpäin heti ostoksen jälkeen, paperikuitin voi vaikka repiä saman tien. Sähköisten toimintojen lisäksi myös Jani Tikkanen uskoo myös perinteiseen, henkilökohtaiseen palveluun.

Nykyaikainen taloushallinto helpottaa yrittäjän elämää. TiMa Talouspalvelut on keskikokoinen ja ketterä tilitoimisto, joka luottaa tekniikan lisäksi myös henkilökohtaiseen palveluun.

Toimitusjohtaja Jani Tikkanen kertoo, että sähköinen taloushallinta tuo yrittäjän arkeen helpotuksia. Perinteinen kuun lopun kuittirumba on taakse jäänyttä elämää, sillä sähköisellä sovelluksella kuitin voi kuvata ja lähettää eteenpäin omalla puhelimella heti ostoksen jälkeen. Paperisen kuitin voi sen jälkeen hävittää.
– Myös sähköinen laskutus yleistyy koko ajan. Sähköisen laskun välittäminen tulee paperilaskua edullisemmaksi. Lasku myös tulee perille ja raha lähtee kiertoon nopeammin, Tikkanen kertoo.
Sähköinen taloushallinta onkin muuttanut tilitoimistojen työnkuvaa. Erilainen laitteisto- ja järjestelmäasiantuntemus on tarpeen.
-Toisaalta tehokkaiden ja toimivien järjestelmien myötä aikaa jää myös enemmän asiakkaalle.

Luotettavaa kumppanuutta

TiMa Talouspalveluilla on toimipaikat Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Iisalmessa. Henkilöstöä on reilu kymmenen.
– Yrityksemme on sopivan kokoinen. Keskikokoisena olemme luotettava ja monipuolinen sopeutuja, pystymme vastaamaan ketterästi markkinoiden ja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Toisaalta toisin kuin suuret valtakunnalliset yhtiöt, haluamme tarjota asiakkaille henkilökohtaista palvelua. Jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma, henkilökohtainen kirjanpitäjä.
TiMan asiakkaissa onkin niin yhden henkilön toiminimiä kuin liikevaihdoltaan miljoonaluokan yrityksiä, myös kansainväliseltä sektorilta.
-Hyvä ja luotettava tilitoimisto on yrittäjyyden tärkeimpiä palasia, olipa kyse aloittavasta tai kasvu-uralla olevasta yrityksestä.

p

TiMa Talouspalvelut
Siilinjärvi
Isoharjantie 6 S1-rakennus,
71800 Siilinjärvi
Kuopio
Niiralankatu 16, 70600 Kuopio
Iisalmi
Kauppakatu 21 (2.krs.), 74100 Iisalmi
ma – pe 8 – 16
puh. 010 239 7370
toimisto@tilitoimistotima.com
www.tilitoimistotima.com