Tervetuloa kukka- ja taimiostoksille Camilla (vas.) ja Janita Karivainio toivottavat kukkaloiston keskeltä.

Viherkeskus Focuksen kesäkukkavalikoima loistaa monipuolisuudellaan. Valtaosa kukista tulee omalta kasvihuoneelta Alapitkältä ja muutenkin tuotteissa suositaan kotimaista lähituotantoa. Myös piharakentamisen tarpeet löytyvät Focuksesta.

Kesäkukkien, perennojen, pensaiden ja puiden taimien sesonki on nyt parhaimmillaan. Viherkeskus Focuksen asiantunteva henkilökunta opastaa mielellään oikeiden puuntaimien valinnassa ja hoidossa. Liikkeestä löytyvät myös tomaattien, kurkkujen ja yrttien taimet sekä puutarhan laadukkaat työvälineet haroista aina moottorisahoihin ja ruohonleikkureihin asti.
– Olemme täyden palvelun viherkeskus, meiltä löytyy kaikki tarvittava pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle. Tarvittaessa teemme valmiita istutuksia ja asetelmia, Camilla Karivainio kertoo.
Kevään ja kesän juhliin syntyvät kauniit kukka-asetelmat liikkeen floristien taitavissa käsissä. Kynttilä-, koriste-esine- ja kortti-osastolta valikoituvat mukaan persoonalliset lahjat ja viemiset. Sisätiloissa on myös ympäri vuoden, sesongittain vaihtuva viherkasvivalikoima.

Valikoimaa Viherringistä

Viherkeskus Focus on ainoana Savon alueella osa Viherrinki-myymäläketjua. Tämä näkyy asiakkaalle entistäkin monipuolisempana tuotevalikoimana.
– Valikoiman perustan muodostavat edelleen pihakasvit ja oheistuotteet. Tuoteperhe uudistuu vuosittain ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaille jatkuvasti jotakin uutta. Uutuuksia ja vinkkejä löytyy Viherringin omasta Ihana piha -lehdestä.

Kaikki mitä pihaan tarvitaan

Focus on myös piharakentajan kauppa. Mullat, sepelit, katteet, laatat ja pihakivet on kätevä noutaa tilavalta pihalta peräkärryllä, kuten myös säkkitavara.
– Lannoitteet ja torjunta-aineet kuuluvat niin ikään valikoimiimme.
Pihalta saa ideoita myös piharakennuksiin. Alueelta löytyvät kevytrakenteiset aitat, halkovajat, puuceet ja grillikatokset. Myös lasten suosikit, Lappset Oy:n laadukkaat leikkivälineet, ovat tilattavissa Viherkeskus Focuksen kautta.

Viherkeskus Focuksesta löytyy kaikki, mitä pihalla tarvitaan.

p

Viherkeskus Focus
Karatie 1, 70900 Toivala
puh. 010 524 4640
Avoinna ympäri vuoden!
Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät
osoitteesta www.viherkeskusfocus.fi
info@viherkeskusfocus.fi
www.viherkeskusfocus.fi