Onnistunut kuva syntyy yhteistyöllä.

Studio Liisa palvelee hymyssä suin ja asiakkaiden toiveita kuunnellen.  Rennossa ilmapiirissä syntyy asiakkaan näköinen valokuva.

Kun salamavalo välähtää, melkein jokaista kuvattavaa jännittää. Eveliina Immonen osaa ottaa tämän huomioon. Hyvä kuvaaja tekee kaikkensa, että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi.
– Lasten kanssa pelleillään ja höpsötellään ja lemmikkien huomio herätetään kummilla äänillä, vinkuleluilla tai ilman. Vanhusten kanssa on antoisinta kuulostella muistoja menneiltä ajoilta. Ylioppilaiden maailma on avautumassa ja usein rupatellaan tulevaisuuden suunnitelmista. Pääasia, että tunnelma on rento ja kuvasta tulee luonteva ja omannäköinen.
Immonen muistuttaa, että kuva otetaan asiakasta, ei kuvaajaa varten.
– Paras valokuva syntyy yhdessä ideoimalla ja toteuttamalla. Kannattaa siis vinkata, jos on omia toiveita. Kuvauksemme lähtökohtana on aina asiakkaan omat ideat ja niitä voimme tarvittaessa kehitellä yhdessä eteenpäin.

Passikuvaan ilman ajanvarausta

Tulliportinkadun studion lisäksi kuvauksia tehdään myös paikan päällä. Esimerkiksi yritysten henkilöstökuvaukset voidaan toteuttaa yrityksen omissa tiloissa.
Passi- ja viisumikuvat otetaan liikkeessä ilman ajanvarausta ja kuvat saa nopeasti itselleen niin sähköisenä kuin tulostettunakin. Monipuolisiin palveluihin kuuluu myös vanhojen valokuvien uudistaminen ja korjaaminen.
– Toivomme, että meille on helppo ja mukava tulla asioimaan. Olemme teitä varten. Paras lopputulos syntyy yhdessä tekemällä.

p

Studio Liisa
Tulliportinkatu 26 – 28, 70100 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la kuvaukset
sopimuksen mukaan
puh. 050 358 5433
valokuvaamo@studioliisa.fi
www.studioliisa.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa