Kuopion Uuni ja Kaakeli palvelee uudistuneissa tiloissa kahdessa kerroksessa, Tarja Pesonen (vas.) ja Sari Hiltunen esittelevät.

Valmistuneen remontin myötä Kuopion Uuni ja Kaakeli palvelee entistä valoisammissa ja avarimmissa tiloissa. Kaikkiaan 700 neliötä kahdessa kerroksessa takaa sen, että asiakkaalle riittää vaihtoehtoja.

Kuopion Uuni ja Kaakeli ei ole tavallinen rautakauppa. Sisustusalan erikoisliike palvelee asiakkaita asiantuntemuksella ja rennolla otteella. Laajoista ja monipuolisista valikoimista löytyvät sopivat ratkaisut niin isoihin kuin pieniinkin remontteihin.
– Kaikki asiakkaat palvellaan hyvin ja olemme saaneet siitä myös hyvää palautetta, että olemme helposti lähestyttäviä ja auttavaisia, Tarja Pesonen ja Sari Hiltunen kertovat.

Upeita uutuuksia

Yksi tämän syksyn mielenkiintoisimmista uutuustuotteista on isokokoinen, marmoria jäljittelevä laatta, joka tuodaan suoraan Italiasta. Kylpyhuonelaatasta tekee mullistavan sen koko, sillä laattaa saa jopa 1,6 m x 2,4 m kokoisena.
– Laatassa on paljon värivaihtoehtoja, niin vaaleaa kuin tummaa. Laatan kiinnittäminen on oma taitolajinsa, mutta ammattilaiselta se kyllä onnistuu ilman ongelmia.
Kesän aikana mallistot ovat uusiutuneet, joten remontoijalle on liikkeessä paljon uutta nähtävää. Aiempaa laajemmat, valoisat tilat mahdollistavat tuotteiden uudenlaisen sijoittelun ja laajat mallistot pääsevät oikeuksiinsa.
– Esimerkiksi erilaisia tulisijoja meillä on esillä kaikkiaan 40, tervetuloa tutustumaan, Esko Tikkanen toivottaa.

Uuni ja Kaakeli on myös tapettikauppa!

 

 

p

Kuopion
Uuni ja Kaakeli
Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
www.uunijakaakeli.com