Isoja nostureita lisälaitteineen voi käyttää monissa työkohteissa, yrittäjä Tero Tiihonen (vas.) ja autonkuljettaja Tuukka Tiihonen esittelevät.

Kuljetus Tero Tiihonen Oy tekee isojenkin kuormien nostot nopeasti ja tehokkaasti myös haastavissa oloissa. Tarjolla on kaksi 100 tonnin ja yksi 12 tonnin nosturi. Yrityksen muita monipuolisia palveluja ovat muun muassa kuljetukset, vaihtolava-ajot ja kaivurityöt.

Kuljetus Tero Tiihosen kalustoon kuuluu kolme nosturikuorma-autoa, vaihtolava, pakettiauto sekä täysperävaunu, jota myös vuokrataan.
Pienemmässä kuorma-autossa on 12 tonnin kappaletavaranosturi ja 20 tonnin vaihtolavalaite. Isommissa kuorma-autoissa on 100 tonnin nosturit sekä jibi, avolava ja vetovarustus. Ison moduuliyhdistelmän maksimipituus on 25 metriä, auton paino on 40 tonnia ja kokonaismassa 76 tonnia

Nostokapasiteettia tarjolla

– Ammattitaitoinen nostaja ja hyvä kalusto säästävät asiakkaan aikaa ja tekevät nostot turvallisiksi. Tehokkaat nosturimme ovat olleet jo jonkin aikaa kovassa käytössä esimerkiksi Jännevirran siltatyömaalla, mutta nyt alkaa taas kapasiteettia olla muillekin työmaille, yrittäjä Tero Tiihonen kertoo.
– Isot rakennuselementit tai vaikkapa veneet, aitat ja grillikatokset nousevat tällä kalustossa kevyesti.
Nosturin lisälaitteita ovat esimerkiksi koura, kauha, puunkaatokoura, haarukkavaunu, henkilökorit ja nostoketjut. Nosturien avulla voidaan tehdä myös puiden kaatoja ja samalla onnistuu myös niiden poisajo.

Monipuolisia palveluja

Tiihosen yritys tekee myös kokonaisasennusurakoita tunti- tai urakkahinnoittelulla tarvittaessa kuljetuksesta lähtien asennukseen ja loppusiivoukseen asti. Asennuksissa on tarvittaessa oma asennusmies mukana ja yhteistyökumppaneilta saadaan lisätyövoimaa asennuksiin.
– Palvelemme asiakkaitamme tarpeiden ja toiveiden mukaan, luotettavasti ja ammattitaitoisesti Asiakkaitamme ovat esimerkiksi rakennusliikkeet, kunnat ja yksityiset pääasiassa Kuopion talousalueella, Tiihonen esittelee.

 

p

Kuljetus Tero Tiihonen Oy
puh. 044 280 3325
toimisto@kuljetusterotiihonen.fi
www.kuljetusterotiihonen.fi
Myös Facebookissa