Jotkut ovat lähteneet bilettämään kesän kynnyksellä. Mukana menossa Olavi, Christina, Tuija, Sami, Jape ja Aino-Maria. Kiitos rekvisiitasta Rock ’n’ Dot ja Viiking Musiikki. Kuvauspaikka Peräniemen Kasino.

Meillä asuu Joku. Konkreettisesti emme ole koskaan tavanneet, mutta olen aivan varma siitä, että meillä se majailee.
Olen kyllä kuullut, että Joku vierailee jossain muuallakin. Serkkuni nimittäin tuskaili, että heilläkin on Joku.

En tiedä, miten tuo serkun Joku käyttäytyy, mutta meillä se on ihan omaa luokkaansa. Se piilottaa ja hävittää tavaroita. Se osaa väistellä taitavasti, kun siltä kysytään. Sen nimi mainitaan lähestulkoon joka päivä, mutta missään sitä ei näy.

Joskus tämä Joku lähtee yhtä matkaa töihin ja laittaa heti eteisessä autonavaimet johonkin. Autossa se unohtaa karkkipaperit istuimelle ja jättää banaanin kuoret lattialle.

Töissä tämä Joku unohtaa lukita ovia, laittaa mappeja oikeisiin paikkoihin ja siistiä pöytiä. Välillä Joku myös ihastuttaa, sillä se osaa keittää kahvia ja yllättää iloisesti työkaverin.

Tätä lehteä Joku ei sentään saisi yksin tehtyä, vaikka se pitääkin aina huolen siitä, että asiat hoituvat ajallaan ja tieto tulee tavallaan.

Ja Jokuhan sen kertoo, että Savon XPress on nyt moniäänisempi kuin ennen. Perinteisen printtilehden lisäksi tarjoamme toimivan verkkosivuston ja digimaailman. Näitä kannattaa seurata, sillä emme jätä tilaisuutta käyttämättä, kun meillä on positiivista kerrottavaa alueemme ihmisistä, palveluista ja tapahtumista.

Ja me tiedämme, että sitä tietoa aina Joku tarvitsee!

Tuija Vartiainen,
päätoimittaja, monitoiminainen