Kurkimäen Kyläkaupasta löytyy arjen tarvikkeiden lisäksi myös tilauskakut, piirakat ja muut leivonnaiset, Saara Lappalainen (vas.) ja Sari Pylkkönen kertovat.

Kurkimäen kaupan palveluvalikoima laajentui syksyllä, kun kyläkaupan keittiössä aloitettiin leivonta. Sari Pylkkösen ja Saara Lappalaisen käsissä syntyvät suussa sulavat makeat ja suolaiset kakut, pikkuleivät, piirakat, mokkapalat ja muut leivonnaiset.
Keväällä kauppiaina aloittaneet naiset ovat uunin ääressä kuin kotonaan, sillä Saara on koulutukseltaan leipuri ja Sari kokki, jolla on takanaan kymmenen vuotta leipomoyrittäjänä.
– Suurimmissa tilauksissa yhteyttä kannattaa ottaa noin viikkoa aikaisemmin, mutta yksittäinen kermakakku syntyy käden käänteessä, tiukan paikan tullen vaikka samana päivänä, he lupaavat.

Kodikas kyläkauppa

Itse leivottua tuoretta pullaa on tarjolla myös kahvion paistopisteellä, joten tuoreesta vehnäsestä pääsee nautiskelemaan kahvikupin ääressä harva se päivä.
Noin 900 asukkaan Kurkimäkeen oma kauppa tuo kaikki tarpeelliset arjen palvelut.
– Olemme elintarvikekauppa, josta löytyy tarvittavat peruselintarvikkeet. Otamme myös asiakkailta vastaan toivomuksia ja vastaamme tarpeisiin mahdollisuuksien mukaan. Valikoimissamme on myös pieni määrä paikallisia käsityötuotteita vaikkapa lahjaksi tai tuliaiseksi, kauppiaat vinkkaavat.

p

Kurkimäen kyläkauppa
Kurkimäentie 425, 71480 Kurkimäki
ma – pe 10 – 19, la 10 – 16, su 12 – 16
puh. 044 238 2945
kurkimaenkauppa@gmail.com
Myös Facebookissa