Keittiöt, saunat ja kodin kiintokalusteet suunnitellaan Puuajatuksessa yksilöllisesti ja joustavasti asiakkaiden toiveita kuunnellen, Paula ja JP Ihalainen kertovat.

Puuajatus täyttää marraskuussa 10 vuotta. Paikallinen, joustava ja laadukas puusepänliike on vakiinnuttanut paikkansa kilpaillulla alalla. Asiakaskunta osaa arvostaa pitkää kokemusta ja kustannustehokasta laatutyötä.

Puuajatus suunnittelee, valmistaa ja asentaa kiintokalusteet, keittiöt ja saunat asiakkaiden toiveiden mukaisesti suunniteltuna.
– Kun sekä suunnittelu että valmistus tehdään saman katon alla, ja mittaukset sekä asennus omalla porukalla, varmistetaan, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Ei välikäsiä, ei virheitä, summaa JP Ihalainen, jolla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta.
Yritys tarjoaa laatua avaimet käteen -periaatteella, mutta kustannustehokkaasti.
– Emme ole halvin, mutta emme kalleinkaan toimija. Hinta-laatusuhde on hyvä. Materiaalit ovat viimeisen päälle, saranat ja mekanismit ovat itävaltalaiselta Blumilta ja niistä meillä on vuosikymmenten hyvä kokemus.

Laadukasta puusepän työtä

Puuajatuksen omia tuotemerkkejä ovat AjatusKeittiöt ja AjatusSaunat. Laadukkaat, puusepän valmistamat tuotteet ovat yksilöllisiä ja suunniteltu juuri asiakkaan tilaan sopivaksi.
Paula Ihalainen kertoo, että asiakkaat haluavat panostaa saunoihin enemmän kuin aiemmin.
– Toteutamme joustavasti asiakkaiden toiveita. Rungon metalliosat ovat ruostumatonta terästä ja lauteet käsitellään irtonaisina parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Paneeleissa löytyy runsaasti vaihtoehtoja, perinteisten materiaalien lisäksi myös vaikkapa Amerikan tulipuuta.
Keittiöön on saatavilla kokonaan massiivipuusta valmistettuja ovia ja runkoja, oman puusepän kädenjälkeä nekin.
Ihalaiset kertovat, että luottamus asiakkaan ja suunnittelijan välillä on tärkeää.
– Pitkällä kokemuksella osaamme kertoa realiteetteja materiaaleista ja tehdä ehdotuksia ja suosituksia. Hyvä onnistumisen mittari on, että kerran meiltä tilanneet asiakkaat ovat tulleet hankkimaan keittiön tai saunan seuraavaankin kotiin.

p

Puuajatus Oy
Haapaniementie 17, 70620 Kuopio
ma – pe 8.30 – 16.30
JP puh. 044 0577 794
Paula puh. 044 5500929
(Kiintokalusteet)
info@puuajatus.fi
www.puuajatus.fi
Myös Facebookissa