Valvontakameran kuva näkyy tarvittaessa tietokoneen, tabletin tai puhelimen näytöltä. Hollen Autosähkön valikoimista löytyvät eri käyttötarkoituksiin sopivat kamerat ja oheislaitteet.

Hollen Autosähköstä löytyvät valvonta- ja työkonekamerat moneen käyttötarkoitukseen niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksille. Lisäksi yritys huoltaa ja korjaa auton ilmastointilaitteet, webastot ja lisälämmittimet.

Toimivaan kameravalvontaan tarvitaan erilaisia kameralaitteita.
– Kameran kuvakulma ja resoluutio määrittää sen, miten etäältä pystytään tunnistamaan vaikkapa rekisterikilpi. Suurella resoluutiolla saadaan valvottua iso alue ja kuvaa voidaan suurentaa paljon, Jarmo Holopainen kertoo.
Hollen Autosähköstä löytyy eri tarpeisiin sopivat kameratyypit ja oheislaitteet kuten tallentimet, modeemit ja antennit. Kuvan saa näkymään helposti tietokoneelle, tabletille tai omaan älypuhelimeen. Yritysasiakkaat haluavat kamerat useimmiten valmiiksi asennettuina. Kuluttajille puolestaan on saatavilla paketti, jonka laitteet ovat valmiiksi ohjelmoituja.
– Valikoimamme on monipuolinen, joten kalustoa löytyy eri tarkoituksiin. Neljän kameran peruspaketin hinta lähtee viidestäsadasta eurosta. Oman maahantuonnin ansiosta pystymme pitämään hinnat kohtuullisina.

Kamera avuksi työkoneisiin

Valvontakamerat ehkäisevät rikoksia ja asiatonta käytöstä esimerkiksi myymälöissä, yrityksissä, kodeissa, kesämökeillä ja piha-alueilla sekä maatiloilla ja tehtaissa. Kuvayhteys pihalle tai tielle nopeuttaa esimerkiksi ajojärjestelijän työtä. Kamerat helpottavat myös työkonetyöskentelyä.
– Esimerkiksi nosturiautoihin on mahdollista rakentaa puomikamera. Kamerat helpottavat katvealueille näkemistä ja koneen ohjausta sekä vähentävät turhaa ohjaamosta poistumista. Teemme myös räätälöidyt ratkaisut tilapäisiin, siirrettäviin kamerajärjestelmiin työmaille ja asfalttiasemille. Lisäksi toimitamme akustolla varustettua tallenninta, jonka akku kestää verkkovirran katketessa kahdeksan tuntia.
Kaikki kamerat ja oheislaitteet on saatavissa Yrittäjäntien lisäksi verkkokaupasta Hollen Autosähkön kotisivuilta.

 

 

p

Hollen Autosähkö
Yrittäjäntie 23, 70150 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 044 364 4101
info@hollenautosahko.fi
www.hollenautosahko.fi
Myös Facebookissa