Kevään kangaskampanjan edut kannattaa hyödyntää. Valikoimaa riittää, Ninamarie Antikainen näyttää.

 


Sisustus Picason monipuolisista kangasvalikoimista löytyvät uudet elementit sisustukseen. Kevään kangaskampanjan yhteydessä kannattaa hyödyntää yksilöllinen palvelu ja kampanja-alennukset merkkikankaista.

Kysyttyjä kangasmerkkejä ovat muun muassa Romo, Villa Nova, Wind ja Designers Guild. Laadukkaissa kankaissa riittää valinnanvaraa erilaisten materiaalien, kuosien ja värien ystäville.
– Ihanaa uutta on myös luvassa Romo ja Villa Nova merkeiltä, jotka ovat luoneet upean mattomalliston yhdessä Louis de Poortere mattotehtaan kanssa. Mallit ovat saaneet innoituksensa kangasmallistoista, joten luvassa on jännittäviä ja tavallisesta poikkeavia mattokuoseja, Ninamarie Antikainen kertoo.
Yksilöllisen sisustajan rohkeita kuoseja löytyy myös Sisustus Picason tilaustapettivalikoimista.

Omannäköinen koti

Kevään sisustusväreissä suosittuja ovat esimerkiksi terrakotan ja roosan sävyt. Jos haluaa tuoda sisustukseen uutta ilmettä, se onnistuu pienilläkin elementeillä.
– Trendivärejä on helppo tuoda esille vaikkapa sisustustyynyissä. Vaikka kunkin kauden trendit näkyvät valmistajien mallistoissa ja ovat meiltä saatavilla, toimintamme ei kuitenkaan kiteydy orjallisesti muodin noudattamiseen, sillä tärkeintä on, että koti on omannäköinen.
Myymälässä on myös Porin Villan ja Peitteen näyttelyosasto.
– Meiltä löytyy monipuoliset valikoimat kaikkea sisustukseen liittyvää pienemmistä sisustusesineistä kokonaisiin tekstiilisuunnitelmin asti. Tervetuloa rohkeasti tutustumaan, kaikki asiakkaat ovat meille tervetulleita!

 

p

Sisustus Picaso
Puijonkatu 24, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14.30
puh. 017 261 5819
posti@sisustuspicaso.fi
Myös Facebookissa