Wernerin hiihtokoulussa perheen pienimmät saavat hyvät opit rinteeseen.

Kasurilassa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset, ensikertalaiset kuin konkaritkin. Hiihtokeskus valittiinkin Vuoden 2017 lähikeskukseksi.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys palkitsi vuoden parhaat hiihtokeskukset viime keväänä. Valintaraati palkitsi Kasurilan Vuoden lähikeskukseksi. Valintaan vaikutti muun muassa helppo saavutettavuus, monipuoliset aktiviteetit sekä esimerkillinen hiihtokeskuksen hoito.
– Kasurilassa on otettu hienosti huomioon eritasoiset ja -ikäiset laskettelijat, lisäksi rinteiden kunto ja henkilökunnan ystävällinen asenne on huomiotu. Kasurila on todellinen kasvattajakeskus, perusteluissa mainitaan.

Lapsille hiihtokoulu

Pisimmillään rinnettä voi viilettää Kasurilassa 700 metriä Villisiiliä pitkin tai kokeilla taituruuttaan Pipessa. Lapset taas pääsevät hiomaan taitojaan omassa rinteessään.
– Wernerin hiihtokoulussa 4 – 12 -vuotiaat pääsevät tutustumaan laskettelun ja lautailun saloihin, Antti Argillander kertoo.
Perheen pienimmät ja isommatkin hurjapäät pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta myös pulkkamäessä.

Välinevuokraamo ja huoltopalvelu

Kasurilaan on helppo tulla, sillä kulkuyhteydet pelaavat joka suunnasta. Perille pääsee mukavasti niin omalla autolla kuin bussillakin ja lähimmältä bussipysäkiltä on vain kivenheiton matka rinteeseen.
Välinevuokraamosta löytyvät lasketteluvälineet ja lumilaudat. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta opastaa sopivien varusteiden valinnassa. Saman katon alla on myös huoltopalvelu, jossa huolletaan laskettelu-, murtomaa- ja mäkisukset kuntoon. Skishopin valikoimista löytyvät oheistarvikkeet lasketteluun.

Laskettelun lomassa on mukava piipahtaa tauolla Kasurilan kahvilassa. Sieltä löytyvät herkulliset ruoka-annokset isompaan nälkään sekä kahvileivät ja makeiset herkkuhampaan kolottaessa.

Kasurilassa viihtyvät kaikki!

 

 

p

Kasurilan
Hiihtokeskus
Viitonen 1920, 71800 Siilinjärvi
Info 017 461 6100
Katso aukioloajat netistä!
hiihtokeskus@kasurila.com
www.kasurila.com