Katajaisen kansan kakku

50 g voita
175 g dominokeksejä
2 dl vispikermaa
3 dl vaniljajogurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
5 kpl liivatelehtiä
2 rkl vettä

Valmistus:
Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen, anna liota 5 minuuttia.
Murskaa dominokeksit ja sekoita pehmeän rasvan sekaan. Taputtele seos irtopohjavuokaan joka on vuorattu leivinpaperilla tai kelmulla.
Vatkaa kerma. Sekoita kaikki aineet keskenään hyvin sekoittaen. Purista ylimääräinen vesi lehdistä pois ja sulata kahteen ruokalusikalliseen kuumaa vettä. Kaada vähän jäähtynyt liivate ohuena nauhana massan sekaan koko ajan sekoittaen. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Laita kakku hyytymään kylmään, anna hyytyä mielellään yön yli. Koristele ennen tarjoilua.