Juhani Hippi ja Katri Hippi palvelevat Savonkadulla niin asuntoa etsivää kuin asunnon vuokraajaakin. Syyssateeseen ei tarvitse jäädä!

Kuopion Vuokrakonsultti palvelee niin asunnon omistajaa kuin vuokraajaakin ammattitaidolla ja pitkäjänteisesti. Asiakkaan tukena ollaan vuokrausprosessin alusta loppuun ja yllättäviinkin tilanteisiin reagoidaan joustavasti. Kuopion Vuokrakonsultti etsii sopivan asunnon sitä etsivälle ja asunnon omistaja säästyy asunnon näyttämisen ja sopimuksen tekemisen vaivalta. Etenkin kauempana asuvia vuokranantajia palvelumme auttavat paljon, Juhani Hippi kertoo.
– Hoidamme asuntonäytöt ja valitsemme vuokralaisen asunnon omistajan kriteerien mukaisesti. Tarkistamme myös luottotiedot ja teemme sopimukset. Teemme lopputarkastukset vuokrasopimuksen päättyessä ja hoidamme avainten luovutukset. Olemmekin saaneet paljon positiivista palautetta joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustamme, joka pelaa tarvittaessa hyvinkin kaukana ns. virka-ajasta, Hippi kertoo.

Monipuolinen tarjonta

Kuopion Vuokrakonsultti tarjoaa vuokralle monen kokoisia asuntoja eri puolilta Kuopiota. Asuntoja on tarjolla myös määräaikaiseen asumiseen.
– Vuokranantajia kannustan myös ennalta sovittaviin lyhyempiin vuokrausaikoihin, näille on tarvetta esimerkiksi putkiremonttien vuoksi. Näille asunnoille olisi kysyntää yhä enemmän. Meidän avullamme uudet vuokralaiset löytyvät aina nopeasti, Juhani Hippi kertoo ja muistuttaa yrityksen palveluiden ulottuvan myös kunnossapitoon ja isännöintiin.
– Teemme tarpeen mukaan myös remontteja pintojen uusimisesta keittiöiden uusimiseen. Isännöintiä puolestaan on tarjolla taloyhtiöille Isännöintisatama Oy:ltä, Hippi lisää.

p

Kuopion Vuokrakonsultti
/ Isännöintisatama Oy
Savonkatu 25, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 040 700 9865
(Kuopion Vuokrakonsultti)
puh. 0400 570 564
(Isännöintisatama Oy)
vkinfo@vuokrakonsultti.com
isannointisatama@gmail.com
www.vuokrakonsultti.com
Olemme myös Facebookissa