Sirpa Lyytinen on toiminut yrittäjänä jo 20 vuotta.

Monipuolisen uran kauneudenhoidon parissa tehnyt Sirpa Lyytinen perusti oman yrityksen lokakuussa 1997. Rakkaus alaan ja ihanat asiakkaat jaksavat innostaa edelleen.

Ennen yrittäjyyttä Lyytinen ehti työskennellä niin kylpylässä, yksityisessä hoitolassa kuin edustajanakin.
– Minulla on ollut rikas taival. Olen saanut nähdä alaa monelta kantilta. Kirsikkana kakun päällä on ollut tämä oma yritys.
Lyytinen aloitti yrityksensä Kosmetiikka Vivekan tiloissa, jossa hän toimi neljä vuotta. 16 vuotta sitten yritys muutti nykyisiin tiloihin Puijonkadulle. Samalla Lyytinen otti käyttöönsä Diego Dalla Palma -tuotteet.
– On ilo työskennellä, kun käytössä on hyvät, laadukkaat tuotteet ja ihanat hoidot. Kaikista tärkeimpiä ovat kuitenkin rakkaat, uskolliset asiakkaat. Osa heistä jo 20 vuoden ajalta. Kiitos kaikille asiakkaille näistä vuosista!

Väriä syksyyn ja lahjoja jouluun

Tämän syksyn uutuutena Lyytinen suosittelee uusia upeita syysmeikkejä. Syksyn herkullisissa sävyissä toistuvat meikit luottavat contouring-tekniikkaan, jossa korostetaan kasvojen parhaita piirteitä ja häivytetään ongelmakohtia sopivasti.
– Meikit ovat hoitavia, kosteuttavia ja ne edistävät ihon uusiutumista.
Syksyn aikana myyntiin tulevat myös odotetut joululahjapakkaukset. Kullanhohtoiset kasvo- ja ihonhoitopaketit ovat täydellinen lahja jokaiselle naiselle.
– Juhlakauden lähestyessä kannattaa hankkia myös ylellinen, iholle hohtoa tuova uutuus, Midnight Water -vartalosuihke. Sitä iholle suihkauttamalla olet valmis talven juhliin, Sirpa vinkkaa.

p

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen
Puijonkatu 15, 70100 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14, sop. mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@
gmail.com
www.kauneushoitolasirpalyytinen.fi