KauniStellan erikoisosaamista ovat koneella tehtävät kasvohoidot.

KauniStellan uudessa hoitolassa Käsityökadulla on kiireetön ja rauhallinen tunnelma. Päästä hetkeksi irti arjesta ja tule rentoutumaan!

KauniStellan erikoisosaamista ovat koneella tehtävät kasvohoidot. Hoidot poistavat väsymyksen merkkejä ja nuorentavat ihoa.
– Sarjahoidoilla saadaan pitkäkestoisia tuloksia, mutta yksikin hoitokerta tekee jo ihmeitä, SKY-Cidesco-kosmetologi, CMB-väri- ja tyylineuvoja Ritva Hyvönen neuvoo.
Kotihoitotuotteet jatkavat hoitoa ja auttavat pitämään ihon heleänä. Hoidon yhteydessä ostetuista hoitotuotteista KauniStella antaa 10 prosentin alennuksen.

Sentit pois vyötäröltä kavitaatiolla

Vartaloa kiinteyttävä Kavitaatio-hoito on rasvasolujen pysyvä poistomenetelmä. Hoito syö senttejä vartalolta ja sopii laihdutuksen tueksi.
Hoitolaitteessa on kavitaation lisäksi myös kiinteyttävä radiofrekvenssi ja ainutlaatuinen valoterapia, joka stimuloi ihoa solutasolla.
Kavitaatiolla on saatu hyviä tuloksia myös selluliitin hoidossa.
– Suosittelemme aluksi neljän hoidon sarjaa kahden viikon välein. Kahden kuukauden kuluttua voit ihailla solakkaa vartaloasi ja sujahtaa huolettomasti juhla-asuusi, Hyvönen sanoo.


Tuhkimo-kasvohoito
Nautinnollinen, tehokas laitehoito kasvoille. Tuhkimo-kasvohoito puhdistaa tehokkaasti ja lisäksi kiinteyttää, kirkastaa ja kosteuttaa.
Hoito sopii kaikille, siksi Tuhkimo-kasvohoito myös suosittu LAHJA-hoito. Hoidossa käytetään laadukkaita, tuoksuttomia Dermalogica-tuotteita.

Kuningatar-kasvohoito

Kuningatar-kasvohoito tehdään japanilaisen Luxus ForLLe´d-hoitolasarjan tuotteilla. Hoitosarja on tuotantomenetelmästään Nobel-palkittu ja tuotteet ovat tuoksuttomia sopien herkällekin iholle. Kuningatar-hoitoon kuuluu ainutlaatuinen pienimolekyylinen seerumi-cocktail sekä erikoisnaamio. Iho on välittömästi kauniin nuorekas ja kuulakas. Lisäksi hoidon vaikutus kestää pitkään. Hoitoon voidaan yhdistää myös neulaton tai neulallinen mesoterapia.

Stella Basic-sarjahoito

Onko ongelmasi rypyt, näpyt tai alkava ruusufinni? Monet ovat saaneet apua näihin ongelmiin Exuviance-sarjahoidolla. Yksikin hoito kirkastaa kasvot, kun tarvitset näyttää hehkeältä.

 

p

KauniStella
Käsityökatu 10 D 33 (Musiikkikeskuksen lähellä)
Sisäänkäynti myös Puijonkatu 9:n puolelta, 70100 Kuopio
puh. 017 261 2189, 0400 802 862
ma – pe 10 – 17 Kysy myös ilta- ja lauantaiaikoja!