Mari Tuominiemi ja Markku Säisä ihastelevat upeaa järvimaisemaa Keilanhuipun upouuden yksiön parvekkeelta.

Saaristokaupunkiin, Jynkänvuoren ulkoilualueen viereen rakentuva Kuopion Keilanhuippu on hyvä esimerkki sijoittajaystävällisestä asuntokohteesta. Upeilla maisemilla ja ulkoilumahdollisuuksilla varustettu, korkeatasoinen moderni luhtitalo säilyttää arvonsa.

Sopivan kokoiset asunnot, laadukas rakentaminen, sijainti ydinkeskustan ja Matkuksen välissä Saaristokaupungin upeimpien järvimaisemien äärellä ja sijoituspanoksen suhde kohteen arvon säilymiseen. Nämä syyt saivat Markku Säisän valitsemaan Kuopio Keilanhuipun sijoituskohteekseen.
– Puntaroimme vaimon kanssa moniakin vaihtoehtoja, mutta Keilanhuippu nousi aina kärkeen. Uusi talo on aina riskittömämpi valinta, vanhassa on luvassa ennakoimattomiakin kulueriä. Tämän yksiön hinta-laatusuhde oli oivallinen ja vuokralainenkin on jo tiedossa. Varmasti arvonsa säilyttävä asunto erinomaisella paikalla, Säisä arvioi.

Arvonsa säilyttävä sijoitus sopurahalla

Marraskuun lopulla käyttöönotetun Keilanhuippu A:n asunnoista noin puolet on sijoitusasuntoja. Kohde on herättänyt suurta kiinnostusta ja käytännössä A-talon 30 asuntoa on myyty. Kohteen ostajissa on myös paljon ensiasunnonostajia ja heitä, jotka ovat ostaneet tämän kohteen asunnon omaksi asunnokseen. Sijainti ja tasokkaat vakiomateriaalit miellyttivät myös heitä. Rakenteilla olevan 33 asuntoa käsittävän Keilanhuippu B:n esittelyä helpottaa huomattavasti se, että molempien talojen asunnot ovat samanlaisia. Mari Tuominiemi PS-Kotivälityksestä kertoo rakentamisen ja asuntokaupan sujuneen mutkattomasti.
– Kuopion Keilanhuippu suunniteltiin nimenomaan sijoittajien toiveet huomioiden ja kohteessa on paljon pieniä asuntoja. Sijoittajat ovatkin löytäneet kohteemme todella hyvin. Taloyhtiölainan määrä on 70 prosenttia, sijoitusasuntoon pääsee käsiksi jo kohtuullisen pienellä aloitussummalla. Esimerkiksi noin 100 000 euron hintaiseen saunallisen yksiön saisi nimiinsä 30 tuhannen kauppasummalla, Tuominiemi havainnollistaa.

Kuopion Keilanhuippu on Saaristokaupungin kiinnostavimpia asuntokohteita.

p

PS-Tasotyö Oy
Rakennusliike
Pohjonen Oy
Kisällinkatu 15 A 6, 70780 Kuopio
puh. 040 518 8564
markus.pohjonen@ps-tasotyo.fi

PS-Kotivälitys Oy LKV
Myynti: Mari Tuominiemi
puh. 044 325 6742
mari.tuominiemi@ps-kotivalitys.fi