Mamma´sin lounaspöydästä löytyy väriä, tuoreutta ja makuja, lupaa Piia Suhonen.

Trenditietoinen kenkäkauppa Kenkä Samuli ja monipuolinen lounasravintola Mamma´s Leppävirran keskustassa ovat valmiina kesään. Kenkäostoksille ja herkuttelemaan tullaan kauempaakin.

Piia Suhonen on tuttu näky niin Kenkä Samulista kuin ravintola Mamma´sistakin. Piialle on muodostunut selkeä näkemys laadukkaasta kenkävalikoimasta. Kenkä Samulista löytyvien huippumerkkien lista on hämmentävän pitkä.
– Kenkämerkkejämme ovat esimerkiksi Tamaris, Rieker, TenPoints, Hassia, IGI&CO, Panchic, Arcopedico sekä Remonte. Laukkuja ja lompakoita löytyy tuotemerkeiltä The Monte, Rieker sekä Day Birger & Mikkelsenin DAY ET mallisto.  Kesä sandaalivinkki on ehdottomasti espanjalainen käsin tehty Marenas, Suhonen kertoo.

BY PIA´S löytyy Kenkä Samulista

Kenkä Samulin uutuus on tekstiilinurkkaus, jossa on tarjolla upeita BY PIA´S -tekstiilejä huiveista vaatteisiin. Helppous ja upeat materiaalit ovat tämän tuotemerkin keskiössä. BY PIA´S -tuotemerkin edustus löytyy Itä-Suomessa Kenkä Samulin lisäksi vain Joensuusta. Savossa BY PIA´S-tuotteita saa vain Kenkä Samulista.

Ravintola Mamma´s on myös kasvisruokailijan kumppani

Ravintola Mamma´s on toiminut Leppävirralla jo vuodesta 2006. Yrittäjä Sami Suhonen kertoo ravintolan löytäneen linjansa asiakkaitaan kuuntelemalla. Tarjolla on tuttuja suosikkeja kotiruoan klassikoista pizzaan raikasta salaattipöytää unohtamatta. Vuoden alusta aloitettu Kasviskeskiviikko on saanut suuren suosion. Siinähän on vahvasti kasvispainotteinen lounas, mutta tarjolla on aina myös kunnon liharuoka, Sami lupaa.
– Monet lounastavat meillä useamman kerran viikossa. Kiitos heille, sillä kanta-asiakkuus on ravintolalle paras palaute. Meidän Leppävirta -hankkeen kuluttajatutkimuksessa saimme kaikilla osa-alueilla huippupisteet, tämä rohkaisee jatkamaan samalla linjalla eli iloisesta palveluasenteesta ja ruoan laadusta ei tingitä jatkossakaan. Hyvän ruoan lisäksi meiltä löytyy myös kompakti kokoustila ja kabinetti, Suhonen muistuttaa.


Kenkä Samulista löytyvät trendikkäät jalkineet, laukut ja vaatteet.

p

Ravintola Mamma’s
Kievarinkatu 3, 79100 Leppävirta
lounas arkisin 10.30 – 14
Aukioloaikojen ulkopuolella toimimme tilausravintolana/teemme pitopalvelua
mammas@ravintolamammas.net
www.ravintolamammas.net

Kenkä Samuli
Kievarinkatu 4, (kunnantalo),
79100 Leppävirta
puh. 017 4651205
ma – pe 9 – 17, la 9 -14
Meidät löydät myös Facebookista ja
Instagramista