Reijo Jauhiainen (vas.) ja Otto Turunen ovat valmiita kesään. Tervetuloa asioimaan!

Kesä on karavaanarin juhla-aikaa. Kuopion Best Caravan on valmiina palvelemaan niin matkailuauton tai- vaunun hankkimista suunnittelevia kuin kaluston huoltoa tai oheispalveluita tarvitsevia autoilijoita.

Best Caravanilla on kaikki syyt odottaa kiivasta kesäsesonkia. Kalustoa on hyvin saatavilla ja viime vuonna liikkeen valikoimiin tullut Hymer on saanut hyvän vastaanoton Kuopiossa. Näyttää siltä, että hiljaisempien vuosien jälkeen ihmiset uskaltavat taas satsata matkailuautoiluun enemmän.
– Kalusto on selkeästi uusiutumassa. Hyvin vanhaa kalustoa tulee vastaan harvemmin. Käytettyjen autojen valikoimamme on laadukas. Vaihtokalusto on kuntotarkastettua ja asiakkaat myös osaavat odottaa laatua. Huollossa on talven aikana huollettu autot priimakuntoon ja niistä on vikalistat olemassa, Reijo Jauhiainen kertoo.
Karavaanarin arkea helpottavat myös monipuoliset oheispalvelut. Toimiva, omaa luokkaansa oleva huolto, asiakkaiden käytössä oleva pesuhalli, tarvikemyymälän laajat valikoimat sekä kanta-asiakkaan bonusjärjestelmä takaavat sen, että kaikki tarvittava löytyy saman katon alta ja asioinnin keskittäminen säästää paitsi aikaa myös rahaa. Kanta-asiakas kerryttää bonusta niin tarvikkeista, huolloista kuin ajoneuvoista, enimmillään jopa 500 euroa.

Uutta vahvistusta henkilökuntaan

Huhtikuussa Best Caravanin myynti sai uuden vahvistuksen kuopiolaisesta Otto Turusesta. Yritys- ja pankkimaailmassa taustat omaavalle Turuselle matkailuautot ovat uusi aluevaltaus, mutta kiinnostus ja halu oppia on kova. Hän onkin päässyt työhön nopeasti sisälle.
– Todella mukavalle vaikuttaa. Meillä on myytävät tuotteet kunnossa, joten mikäpä tässä on myydessä. Täällä on hyvä yhteishenki ja töihin on kiva tulla.
Myös tarvikemyymälään ollaan saamassa lisävahvistusta henkilökuntaan. Talven aikana laajennetusta myymälästä löytyy monipuolinen valikoima oheistuotteita ja -tarvikkeita. Asiansaosaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on kunnia-asia.
Best Caravanille tuli tänä vuonna täyteen pyöreät 15 vuotta. Merkkipäivää vietettiin maaliskuussa Hyvinkäällä, jossa koko henkilöstö sekä yhteistyökumppanit juhlistivat täysiä vuosia.
– Juhlavuosi on nyt käynnissä ja sen kunniaksi odotamme kuumaa karavaanikesää!

Best Caravan palvelee jo 15 vuoden kokemuksella, Matti Kivimäki näyttää.

p

Best Caravan
Miiluranta 1, 70800 Kuopio
Myynti ma – pe 9 – 17, la 10 – 14 tai sopimuksen mukaan
Huolto ma – pe 8 – 16
puh. 010 832 4527
www.bestcaravan.fi