Urmas Seppel ja Dr.Schutzin Clearwater-epoksilla pinnoitettu osa lattiaa. Lasimaisen pinnan luovan, silti joustavan ja erittäin kestävän epoksin alle voi sijoittaa vaikka tilaan sopivan kuvan!

US Saneeraus on huoneistoremonttien erikoisosaaja, joka panostaa työn laatuun yhdistettynä toimialan innovatiivisimpiin uutuustuotteisiin. Uudenlaiset pinnoitteet ja materiaalit mahdollistavat nyt lattioiden uudistamisen entistä nopeammin, luovuutta unohtamatta.

US Saneeraus uudistaa keittiöt, kylpyhuoneet ja muut kodin tilat avaimet käteen -periaatteella ja uudistaa myös julkiset tilat laadukkaasti. US Saneerauksella on toimialalta kahdenkymmenen vuoden kokemus, mutta se ei tarkoita jähmettymista perinteisiin menetelmiin ja materiaaleihin. Yrittäjä Urmas Seppel kertoo osaamisen ja materiaalituntemuksen jatkuvan päivittämisen olevan osa laadukasta asiakaspalvelua.
– Rakennusalalla tietyt perusasiat pätevät aina, mutta tekniikka sekä kehittyvät ja uudet innovaatiot antavat mahdollisuuden työskennellä laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja joustavalla aikataululla. Seuraamme mitä maailmalla tapahtuu ja haluamme varmistaa että myös Kuopiossa on saatavilla samat tekniikat kuin vaikkapa Keski-Euroopassa. Hyvä esimerkki tästä ovat saksalaiset Dr. Schutz -lattiapinnoitukset, joita US Saneeraus tekee ensimmäisenä Kuopiossa, Urmas kertoo.

Uusilla menetelmillä tilaa luovuudelle

Urmas Seppel kertoo lattian uudistamisen olevan monessa huoneistoremontissa ja ennen kaikkea julkisissa ja laitostiloissa aikaa vievä ja kallis vaihe.
– Perinteisesti lattiaremontti sisältää paljon purkamista ja työläitä pohjatöitä. Useimmiten kyse on kuitenkin vain pinnasta, joka on naarmuuntunut ja muuttunut laikukkaaksi päällä olleiden kalusteiden tai epätasaisen valon tai väärien pesukemikaalien takia. Tällöin pinnoittaminen on erittäin varteenotettava vaihtoehto, varsinkin kun kokonaan uuteen lattiaan verrattuna kustannukset voivat olla todella paljon pienemmät, Urmas kertoo.
Dr. Schutz lattiapinnoitteet ovat yhä useamman valitsema nopea ja kustannustehokas tapa uusia vanhat muovimattolattiat. Muovimattojen lisäksi menetelmä sopii muun muassa kumille, linoleumille, epoksille sekä hovilaatalle. Dr. Schutz tuotteilla on näppärää uudistaa esimerkiksi porraskäytävien tai varastotilojen lattiat. Menetelmä sopii erinomaisesti myös liiketilojen, teollisuushallien tai liikuntasalien lattioiden uudistamiseen.
– Dr. Schutz menetelmä sopii myös kylpyhuoneiden muovimatoille. Valittavana on useita eri sävyjä, mattana ja kiiltävänä. Myös erilaisia koristeteippauksia tai julisteita pystyy hyödyntämään. Tämä antaa aivan uusia mahdollisuuksia yksilöllisiin sisustusratkaisuihin, vanhan yksi-ilmeisen lattian asemesta se voikin olla vaikka Marilynin tai lapsuuden suosikkimaiseman kuva, tai ihan mitä vain, Urmas Seppel kertoo.

Kestävä ja ekologinen lattia

Dr.Schutzin uusi Seamless Cork on ekologinen lattiaratkaisu, joka on yhdistelmä puhtaita, kestäviä luonnonmateriaaleja kuten kasviöljy, korkki, puujauho, kalkkikivi ja luonnolliset väripigmentit. Tärkein ominaisuus on kuitenkin lattian kestävyys.
– Uusi Seamless Cork -lattia on todella kestävä ja monin verroin nopeampi asentaa, tai itse asiassa valaa, kuin tavallinen lattiamateriaali. Seamless Cork kaadetaan aluslattialle, jossa se asettuu ja kovettuu yön yli saumattomaksi, kestäväksi, joustavaksi ja luonnollisen näköiseksi lattiaksi. Uusi lattia saa vahvan pintakäsittelyn, joka antaa lattialle naarmuuntumattomat ominaisuudet ja myös kemiallisen suojan. Lattian innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta pienet naarmut eivät edes näy. Lattia on helppo pitää puhtaana ja ylläpitokustannukset ovat vähäiset, Urmas Seppel muistuttaa.

p

US Saneeraus Oy
Volttikatu 3,
70700 Kuopio
puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
www.facebook.com/ussaneeraus