Truben kakut ja leivonnaiset somistavat kevään juhlapöytää. Mango-limejuustokakku sopii esimerkiksi pääsiäiseen, Senja Mikkonen näyttää.

Kakut ja muut kahvileivät kruunaavat keväisen juhlapöydän. Truben leivonnaiset löytyvät Kauppahallista ja leipomon myymälästä Itkonniemeltä.

Juhlien aikaan Trubella on perinteisten herkkujen lisäksi myös sesonkituotteita. Pääsiäispöytään sopii esimerkiksi pirteä mango-limejuustokakku ja äitienpäivänä päivänsankareita voi muistaa vaikkapa vadelmakakulla. Keväisiä makuja tarjoavat myös mustikkajogurtti- ja appelsiinijogurttipitkot. Herkullinen ja kaunis Aleksanterinleivos sopii erinomaisesti juhliin ja ilahduttaa myös arkipäivinä.
Truben tiskistä löytyy aina valikoima kakkuja ja leivonnaisia, mutta jos mielessä on jokin tietty tuote, kannattaa tilaus tehdä etukäteen.
– Täyte- ja kuivakakut sekä pikkuleivät kannattaa varata kaksi arkipäivää aiemmin, varsinkin sesonkien alla on hyvä olla liikkeellä muutama päivä aikaisemmin, kahvilan esimies Mari Seppälä kertoo.

Piipahda leipomon myymälässä Itkonniemellä

Ostosten lomassa on mukava istahtaa hetkeksi kahville nauttimaan kevääseen heränneen Kauppahallin tunnelmasta. Myös Itkonniemen myymälässä asiakkaita palvelee kahvila ja sieltä löytyvät lisäksi ylituotanto- sekä kauneusvirheelliset tuotteet.
– Myymälästä kannattaa käydä tekemässä edullisia löytöjä ja vaikkapa tarpeet kotitekoisiin korppuihin. Myös Aleksanterinleivosten kanttipalat ovat suosittuja leipomomyymälän erikoisherkkuja, Seppälä vinkkaa.

 

 

p

Trube Hallikahvila
Kuopion kauppahalli
ma – pe 8 – 17, la 8 – 15
puh. 044 766 8385

Trube leipomon myymälä
Trubenkuja 1, 70500 Kuopio
Avoinna: ma – pe klo 7.30 – 17
puh. 044 766 8361
mari.seppala@trube.fi
www.trube.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa