Yrittäjä Jenny Koponen on autonpuhdistuksen ja -suojauksen erikoisosaaja, niinpä omakin auto kiiltää uudenveroisena vaikka matkaa on takana reilut 250 000 kilometriä vuodesta 2008 alkaen.

Auto Hohde tarjoaa kauppapaikka Birgerissä kattavan palvelupaketin autonsa siisteyteen ja puhtauteen panostaville.

Auto Hohde on kahdessa vuodessa saavuttanut autoväen luottamuksen. Yrittäjä Jenny Koponen on alusta lähtien panostanut monipuoliseen palveluun ajan tasalla olevilla tekniikoilla ja kemikaaleilla.
– Puhdistamme autot niin ulkoa kuin sisältäkin, tarvittaessa hajunpoistoa myöten. Sisäverhoilu saadaan oikeilla aineilla likaa hylkiväksi ja puhtaanapito on helpompaa. Siisteys kestää pidempään, kun pintojen suojaus on kunnossa. Ulkopinnoilla vahaus pesun jälkeen kannattaa ja kestopinnoitteesta on iloa todella kauan. Lastaussuojateippaukset kuuluvat nekin palveluihimme ja myllytyksellä kulunut maalipinta saadaan takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Myös uudet autot suojaamme niin, että ”uudenkarheus” kestää todella pitkään, Jenny kertoo.

Huipputuotteet myös kuluttajakäyttöön

Auto Hohde myy autokemikaaleja myös kotikäyttöön. Hyvät vinkit ja käyttöohjeet tulevat kaupan päälle.
– Olennaisin ero tuotteissa on pakkauskoko, jotka kuluttajapakkauksissa ovat huomattavasti kompaktimmat. Esimerkiksi Koch Chemie -sarjaa käytämme itsekin, ja näillä kemikaaleilla lähtevät itikka-ja öljytahrat, puhdistuvat auton sisäpinnat, hoidetaan muovi- ja kumipinnat sisältä ja ulkoa. Lasille ja nahkalle on omat tuotteensa ja tietenkin myös ulkopintojen pesuun ja vahaukseen. Ammattilaistason tuotteista saa parhaat tulokset irti oikeilla työmenetelmillä ja niistä kerron mielelläni lisää, Jenny Koponen lupaa.

p

Auto Hohde
J.Koponen Tmi
Väliköntie 4
70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi